Найменування лабораторій кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Площа, м2
№ аудиторії
Науково-дослідна лабораторія інноваційних технологій в туризмі
В даній лабораторії проводяться заняття для маломірних груп з дисциплін: «Туризмологія», «Туроперейтинг», «Екскурсологія»; ведеться проблемний гурток «Інноваційні технології в туристичній галузі» (науковий керівник Баженова С.Е.). Оснащення лабораторії: ноутбук,, телевізор, картографічні матеріали, набір настінних таблиць, магнітофон, наочні посібники, стенди, навчально-методичне забезпечення.
25,5
113
Навчальна лабораторія технології виробництва продукції (товарів, робіт, послуг)
Під керівництвом Веселовської Т.Є. проводиться науковий гурток «Дослідження впливу географічно-природничої зони на формування гастрономічних традицій Поділля». В лабораторії проводяться лабораторні заняття з дисциплін: «Технологія продукції ресторанного господарства».. Лабораторія оснащена усім необхідним обладнанням та устаткуванням для приготування харчової продукції.
46,2
120
Лабораторія готельної справи
В лабораторії проводяться лекційні та практичні заняття з дисциплін: «Організація готельного господарства», «Міжнародна готельна індустрія», «Історія » «Індустрія гостинності та управління сталим розвиткомрозвитку світового готельно-ресторанного бізнесу» Оснащення: карти, стенди, зразки одягу, наочні посібники, рецепція.
48,4
103
Лабораторія організації ресторанного господарства та барної справи
В лабораторії проводяться лекційні та практичні заняття з дисциплін: «Організація ресторанного господарства», «Барна справа та організація роботи сомельє». Лабораторія оснащена: барною стійкою, вмонтованими шафами для посуду і столової білизни, столами, дошкою та усім необхідним приладдям для викладання даних дисциплін.
41,3
109
Лабораторія етнічної кухні
Лабораторія виконана в стилі «етно» з відповідним оснащенням. В лабораторії проводяться пари з «Кулінарної етнології».