
Практичне заняття в навчальній лабораторії «Готельної справи»
Класифікація готельних підприємств за рівнем комфорту відіграє велику роль у вирішенні питань управління якістю готельних послуг, а професійно-практична підготовка студентів є невід’ємною частиною навчальної роботи і здійснюється з метою набуття професійних навиків приймати самостійні рішення в реальних виробничих умовах.
10 лютого 2023 року відбулось практичне заняття на тему «Класифікація та типізація готелів й інших засобів розміщення готельного типу» з навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» для студентів спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм в навчальній лабораторії «Готельної справи» (лабораторія професійної практичної підготовки є структурним навчально-практичним підрозділом університету, що організовує і проводить ознайомлення здобувачів освітнього рівня «бакалавр» зі специфікою майбутнього фаху).
Такий прикладний захід став ефективним поєднанням теорії та практики, умінь та навичок. Здобувачі мали можливість закріпити отримані знання у сфері гостинності, ознайомились з облаштуванням номерів та відповідно вимог до номерного фонду визначали категорію готелю.

