Освітні компоненти вільного вибору здобувачів
Робочі програми 2023-2024 (ОП бакалавр)
Гігієна і санітарія в галузі “Сфера обслуговування”
Друга іноземна (польська) мова
Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства
Національні заповідники в туризмі
Туристичні формальності і безпека в туризмі
Українська етнологія та національні традиції харчування
Управління конкурентноспроможністю туристичного підприємства
Туристичні формальності і безпека в туризмі
Організація харчування в туристичних походах
Силабуси на 2023-2024 навчальний рік (ОП бакалавр)
Гігієна і санітарія в галузі “Сфера обслуговування”
Друга іноземна (польська) мова
Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства
Національні заповідники в туризмі
Українська етнологія та національні традиції харчування
Управління конкурентноспроможністю туристичного підприємства
Туристичні формальності і безпека в туризмі
Організація харчування в туристичних походах
Силабуси на 2024-2025 навчальний рік (ОП бакалавр)
Тренінг партнерства і лідерства
MICE-туризм та бізнес-комунікації
Організація діяльності санаторно-курортних закладів
Стратегія розвитку підприємств готельного та ресторанного господарства
Організація діяльності санаторно-курортних закладів
Стратегія розвитку підприємств готельного та ресторанного господарства
Силабуси на 2023-2024 навчальний рік (ОП Магістр)
Робочі програми на 2023-2024 навчальний рік (ОП Магістр)
Силабуси на 2024-2025 навчальний рік (ОП магістр)
Організація музейної та виставкової справи