Гуртки і проблемні групи

План роботи студентського наукового гуртка

«Маркетинг туристичних та готельно-ресторанних підприємств»

на 2023-2024 н. р.

науковий керівник: канд. екон. наук, доцент кафедри  Олійник О.С.

№ з/п Зміст роботи Термін виконання Відповідальний за виконання
1. Наукові підходи до визначення маркетингу в туризмі Жовтень

2023 р.

ОЛІЙНИК О.С.
2 Стратегія маркетингу підприємства Жовтень

2023 р.

Вітрак Вікторія
3 Законодавство України, щодо економічного розвитку підприємств Листопад

2023 р.

Дубів Вікторія
4 Вплив зовнішнього середовища на діяльність підприємства Листопад

2023 р.

Дудченко Роман
5 Сувенірна продукція як допоміжна функція туристичного продукту Грудень

2023 р.

Олійник Катерина
6 Фінансова характеристика діяльності підприємства Січень

2024 р.

Перевознюк Ростислав
7 Прибутковість діяльності підприємства Лютий

2024 р

Скрипник Анна
8 Антикризова діяльність  підприємства Березень

2024 р.

Боршуляк Максим
9 Особливості впливу зовнішнього середовища на розвиток підприємства Березень

2024 р.

Кузьмін Олександр
10 Вплив персоналу підприємства на результати маркетингової діяльності та його прибутковості Квітень

2024 р.

Кутвіцький Владислав
11 Ефективне використання всі видів ресурсів підприємства з метою задоволення потреб споживачів Квітень

2024 р.

Мітусова Анна
12 Вплив інновацій на розвиток підприємств Травень

2024 р.

Смоля Артем
13. Підведення підсумків діяльності наукового гуртка за поточний навчальний рік Травень

2024 р.

ОЛІЙНИК О.С.

 

Список членів студентського наукового гуртка

«Маркетинг та економічний аналіз туристичних підприємств»

на 2023-2024 н. р.

науковий керівник: канд. екон. наук, доцент кафедри Олійник О.С. 

№ п-п Прізвище, ім’я, по батькові З якого року займається НДР Спеціальність Курс Група
1 Вітрак Вікторія 2021 Туризм 4 Т1-В20
2 Дубів Вікторія 2021 Туризм 4 Т1-В20
3 Дудченко Роман 2021 Туризм 4 Т1-В20
4 Олійник Катерина 2021 Туризм 4 Т1-В20
5 Перевознюк Ростислав 2021 Туризм 4 Т1-В20
6 Скрипник Анна 2021 Туризм 4 Т1-В20
7 Боршуляк Максим 2021 Готельно-ресторанна справа 4 GRS1-В20
8 Кузьмін Олександр 2021 Готельно-ресторанна справа 4 GRS1-В20
9 Кутвіцький Владислав 2021 Готельно-ресторанна справа 4 GRS1-В20
10 Мітусова Анна 2021 Готельно-ресторанна справа GRS1В20
11 Смоля Артем 2021 Готельно-ресторанна справа 4 GRS1-В20

 

План роботи студентського наукового гуртка «Релігії світу та туристична індустрія в ХХІ ст.» на 2023-2024 н. р.

науковий керівник: к. і. н., доцент кафедри Опря Б.О.

№ з/п Зміст роботи Термін виконання Відповідальний за виконання
1. Етапи розвитку релігійного туризму в світі Жовтень

2023 р

Опря Б.О.
2 Особливості розвитку релігійного туризму в Україні Жовтень

2023 р.

Іванюк Г. О.
3 Релігії Античності Листопад

2023 р.

Підпенько Л. Р.
4 Релігії давніх слов’ян Листопад

2023 р.

Адажій Д. Р.
5 Свята Земля – загально християнський центр паломництва Грудень

2024 р.

Бучинська О. Р.
6  Загальні дані про християнство та його основні напрями

 

Грудень 2024 р. Олійник К. О.
7 Монотеїстичні релігії світу Січень

2024 р.

Лебедюк Е. А.
8. Релігії Тибету, Китаю, Японії Січень

2024р.

Іванюк Г. О.
9. Давньо китайська релігійна філософія Лютий

2024р.

Опря Б. О.
10. Китайський буддизм Лютий

2024р.

Іванюк Г. О.
11. Конфуціанство в Японії Березень

2024 р.

Бучинська О. Р.
12. Іудаїзм та його вплив на культуру Сходу Березень

2024 р.

Онуфрійчук А. А.
13. Коран, його зміст та трактування Квітень

2024 р.

Франко Я. В.
14. Соціальна етика ісламу Квітень

2024 р.

Олійник К. О.
15. Поширення ісламу. Напрямки, течії, секти Травень

2024 р.

Бучковська К. В
16. Релігійні традиції та сучасність Травень

2024 р.

Лебедюк Е. А.
17. Сучасні релігійні напрямки Червень

2024р.

Байдюк С. І.
18. Релігійний туризм в ХХІ ст. проблеми та перспективи розвитку. Червень

2024р.

Опря Б. О.

 

Список членів студентського наукового гуртка

«Релігії світу та туристична індустрія в ХХІ ст.» на 2023-2024 н. р.

науковий керівник: к. і. н., доцент кафедри  Опря Б.О.

№ п-п Прізвище, ім’я, по батькові З якого року займається НДР Спеціальність Курс Група
1 Адажій Д. Р. 2022 Туризм ІІІ Т1-В21
2 Іванюк Г. О. 2022 Готельно-ресторанна. справа ІІІ GRS1-В21
3 Бучинська О. Р. 2023 Готельно-ресторанна справа І GRS1-B23
4 Франко Я. В. 2022 Туризм ІІІ Т1-В21
5 Лебедюк Е. А. 2022 Туризм ІІІ Т1-В21
6 Байдюк С. І. 2023 Готельно-ресторанна справа І GRS1-B23
7 Онуфрійчук А. А. 2022 Готельно-ресторанна справа ІІІ GRS1-В21
8 Підпенько Л. Р. 2023 Готельно-ресторанна справа ІІІ GRS1-В23
9 Олійник К. О. 2023 Туризм ІV Т1-В 20
10 Бучковська К. В. 2023 Туризмознавство ІІ Т1-М 22

 

План роботи студентської проблемної групи

“Інноваційні технології в туристичній галузі” на 2023-2024 н. р.

науковий керівник – д.і.н., проф. Баженова С.Е.

№ з/п Зміст роботи Термін виконання Відповідальний за виконання
1 Нові напрямки у створенні супроводжувальної екскурсії Жовтень

 

Баженова С.Е.

Рудий М.А.

2 Створення рекламних роликів для супроводжувальної екскурсії Листопад

 

Сушма Я.М. Ярова О.О.
3 Етнографічний чинник при підготовці екскурсій Грудень

 

Дудченко Р.А.
4 Нові підходи у висвітлені тем у релігійному та паломницькому туризмі Лютий

 

Войталюк Ю.А.
5 Методологія створення туристичного іміджу Березень

 

Скрипник А.О. Скоцеляс К.О.
6 Розвиток туризму в Україні в умовах глобалізації та гібридної війни Квітень

 

Бучковська К.Ф.

 

План роботи студентського наукового гуртка

„Дослідження впливу географічно-природничої зони на формування гастрономічних традицій Поділля”

на 2023-2024 н. р.

науковий керівник: к.т.н., доцент кафедри Веселовська Т.Є.

№ з/п Зміст роботи Термін виконання Відповідальний за виконання
1. Феномен подільської кухні – взаємовпливи і традиції. Жовтень

2023 р.

Франко Я.
2. Розробка технології приготування автентичних страв, їх виробництва у ресторанній індустрії; Жовтень

2023 р.

Кушнір Д
3. Нетрадиційна сировина і поєднання в українській кухні. Березень

2024 р.

Ткач Д.
4. Розробка науково-обґрунтованих рекомендацій щодо застосування в складі кондитерських виробів очевого та фруктово-ягідногоп пюре як смакової добавки та для декорування виробів; Лютий

2024 р.

Онуфрійчук А.
5. Різдвяні гастрономічні особливості Поділля Грудень

2023 р.

Лебедюк Е.
6. Харчові запаси як важливий елемент харчування українців Листопад2023 р. Адажій Д.
7. Ягідні культури в подільській кухні. Квітень

2024 р.

Іванюк Г.
8. Подільські страви у кожному ресторані:  використання локальної сировини та продуктів в ресторанному бізнесі. Квітень

2024 р.

Ковальчук Ю.
9. Гастрономічна спадщина Поділля. Травень

2023 р.

Мітусова А

 

Список членів студентського наукового гуртка

„ Дослідження впливу географічно-природничої зони на формування гастрономічних традицій Поділля ”

на 2023-2024 н. р.

науковий керівник: к.т.н., доцент кафедри Веселовська Т.Є.

№ п-п Прізвище, ім’я, по батькові З якого року займається НДР Спеціальність Курс Група
1 Іванюк Г.Л. 2021 Готел-рест. справа ІIІ GRS1–B21
3 Онуфрійчук А.А 2021 Готел-рест. справа ІIІ GRS1–B21
4 Адажій Д. 2021 Туризм ІІІ Т1-В21
5 Лебедюк Е. 2021 Туризм ІІІ Т1-В21
6 Франко Я. 2021 Туризм ІІІ Т1-В21
7 Мітусова А. 2020 Готел-рест. справа ІV GRS1–B21
8 Ковальчук Ю. 2022 Готел-рест. справа ІV GRS1–B21
9 Боднар Д. 2022 Готел-рест. справа ІІ GRS1–B21

 

План роботи студентського наукового гуртка

«Сучасні інформаційні технології в туризмі» на 2023-2024 н. р.

науковий керівник: канд. екон. наук, доцент Марусей Т.В.

№ з/п Зміст роботи Термін виконання Відповідальний за виконання
1. Затвердження плану роботи наукового гуртка. Визначення та обговорення тем самостійної дослідницької роботи студентів Вересень

2023 р.

МАРУСЕЙ Т.В.
2 Сучасні системи бронювання та резервування Жовтень

2023 р.

БОРШУЛЯК М.
3 Характеристика сучасних інформаційних технологій у готельно-ресторанному бізнесі; організація і технологія обслуговування у готелях Жовтень

2023 р.

ФРАНКО Я.
4 Інформаційні системи і спеціалізоване програмне забезпечення сфери сервісу і туризму Листопад

2023 р.

ЗАВІРЮХА Я.
5 Інновації у сфері туризму Листопад

2023 р.

КУЗЬМІН О.
6 Інформаційні технології управління готельними комплексами Грудень

2023 р.

КУТВІЦЬКИЙ В.
7 Використання СRМ-систем у діяльності підприємств туристичної індустрії Грудень

2023 р.

МИСЛИВА А.
8 Web-сайти туристичних підприємств Лютий

2023 р.

МІТУСОВА А.
9 Інформаційно-довідкові технології в туризмі Лютий

2024 р.

СМОЛЯ А.
10 Інформаційне забезпечення туристичного бізнесу Березень

2024 р.

СУТКЕВИЧ А.
11 Особливості туристичних порталів Березень

2023 р.

ХМУРИНСЬКИЙ В.
12 Інформаційні технології в керуванні ресторанним бізнесом Квітень

2024 р.

АНТИМЕНЮК Р.
13. Віртуальна екскурсія в сучасному культурно-інформаційному просторі Квітень

2024 р.

ВОЛОШЕНА Д.
14. Діджиталізація туристичного сектору як інструмент розвитку в сучасних умовах Травень

2024 р.

ЛЕБЕДЮК Е.
15. Сучасні інтегровані інформаційні системи в галузі туризму. Підведення підсумків діяльності наукового гуртка за поточний навчальний рік Травень

2024 р.

ФАРЕНЮК О., МАРУСЕЙ Т.В.

 

Список членів студентського наукового гуртка

«Сучасні інформаційні технології в туризмі» на 2023-2024 н. р.

науковий керівник: канд. екон. наук, доцент Марусей Т.В.

№ п-п Прізвище, ім’я, по батькові З якого року займається НДР Спеціальність Курс Група
1 АНТИМЕНЮК Р. 2021 Туризм ІІІ Т1–B21
2 ВОЛОШЕНА Д. 2021 Туризм ІІІ Т1–B21
3 ЛЕБЕДЮК Е. 2021 Туризм ІІІ Т1–B21
4 ФАРЕНЮК О. 2021 Туризм ІІІ Т1–B21
5 ФРАНКО Я. 2021 Туризм ІІІ Т1–B21
6 БОРШУЛЯК М. 2020 Готельно-ресторанна справа ІV GRS1–B20
7 ЗАВІРЮХА Я. 2020 Готельно-ресторанна справа ІV GRS1–B20
8 КУЗЬМІН О. 2020 Готельно-ресторанна справа ІV GRS1–B20
9 КУТВІЦЬКИЙ В. 2020 Готельно-ресторанна справа ІV GRS1–B20
10 МИСЛИВА А. 2020 Готельно-ресторанна справа ІV GRS1–B20
11 МІТУСОВА А. 2020 Готельно-ресторанна справа ІV GRS1–B20
12 СМОЛЯ А. 2020 Готельно-ресторанна справа ІV GRS1–B20
13 СУТКЕВИЧ А. 2020 Готельно-ресторанна справа ІV GRS1–B20
14 ХМУРИНСЬКИЙ В. 2020 Готельно-ресторанна справа ІV GRS1–B20

 

План роботи студентської проблемної групи

«Проблема формування та розвитку рекреаційних комплексів світу»

на 2022-2023 н. р.

науковий керівник: к.геогр.н., старший викладач Ковтуник І. І.

п-п

Зміст роботи Термін

виконання

Відповідальний

за виконання

Примітка
1 Початок роботи студентської проблемної групи. жовтень Ковтуник

Інна

Іванівна

2 Затвердження тем проблем (наукових робіт) студентів студентської проблемної групи «Проблема формування та розвитку рекреаційних комплексів світу». жовтень Ковтуник

Інна

Іванівна

3 Заслуховування першої наукової роботи (доповіді з презентацією) – «Рекреаційний комплекс: поняття, структура, формування». листопад Ковтуник

Інна

Іванівна

Рівна

Андріана

Володимирівна

4 Заслуховування другої наукової роботи (доповіді з презентацією) – «Рекреаційний комплекс Європейського рекреаційного макрорайону». листопад Ковтуник

Інна

Іванівна

Рудий

Максим

Андрійович

5 Заслуховування третьої наукової роботи (доповіді з презентацією) – «Рекреаційний комплекс Азійського рекреаційного макрорайону». грудень Ковтуник

Інна

Іванівна

Сушма

Яна

Михайлівна

6 Заслуховування четвертої наукової роботи (доповіді з презентацією) – «Рекреаційний комплекс Африканського рекреаційного макрорайону». грудень Ковтуник

Інна

Іванівна

Шаєр

Софія

Романівна

7 Заслуховування п’ятої наукової роботи (доповіді з презентацією) – «Рекреаційний комплекс Північноамериканського рекреаційного макрорайону». березень Ковтуник

Інна

Іванівна

Ярова

Олександра

Олександрівна

8 Заслуховування шостої наукової роботи (доповіді з презентацією) – «Рекреаційний комплекс Південноамериканського рекреаційного макрорайону». березень Ковтуник

Інна

Іванівна

Рівна

Андріана

Володимирівна

Рудий

Максим

Андрійович

Сушма

Яна

Михайлівна

9 Обговорення заслуханих шести наукових робіт (доповідей із презентаціями). квітень Ковтуник

Інна

Іванівна

10 Перегляд фільму на тему: «Раціональне використання рекреаційних ресурсів світу». квітень Ковтуник

Інна

Іванівна

11 Обговорення фільму на тему: «Раціональне використання рекреаційних ресурсів світу». травень Ковтуник

Інна

Іванівна

12 Закінчення роботи студентської проблемної групи. травень Ковтуник

Інна

Іванівна

 

Список членів студентської проблемної групи

Проблема раціонального використання туристичних ресурсів України

на 2022-2023 н. р.

науковий керівник: к.геогр.н., старший викладач Ковтуник І. І.

п-п

Прізвище, ім’я, по батькові З якого року займається науково-дослідною роботою (НДР) Спеціальність Курс Група
1 Рівна Андріана Володимирівна 2023 242 Туризм 2 T1-B22
2 Рудий Максим Андрійович 2023 242 Туризм 2 T1-B22
3 Сушма Яна Михайлівна 2023 242 Туризм 2 T1-B22
4 Шаєр Софія Романівна 2023 242 Туризм 2 T1-B22
5 Ярова Олександра Олександрівна 2023 242 Туризм 2 T1-B22

 

Список членів студентського наукового гуртка

«Спеціальний туризм в Україні» на 2023-2024 н. р.

науковий керівник: канд. істор. наук, старший викладач Хоптяр А.Ю.

 

№ п-п Прізвище, ім’я, по батькові З якого року займається НДР Спеціальність Курс Група
1 Боднар Д.О. 2023 Готельно-ресторанна справа ІІ GRS 1–B22
2 Ковальчук Ю.Ю. 2023 Готельно-ресторанна справа ІІ GRS 1–B22
3 Кушнір Д.І. 2023 Готельно-ресторанна справа ІІ GRS 1–B22
4 Нечипорюк А.С. 2023 Готельно-ресторанна справа ІІ GRS 1–B22
5 Рівна А.В. 2023 Туризм ІІ Т1–B22
6 Ярова О.О. 2023 Туризм ІІ Т1–B22
7 Рудий М.А. 2023 Туризм ІІ Т1–B22
8 Сушма Я.М. 2023 Туризм ІІ Т1–B22
9 Шаєр С.Р. 2023 Туризм ІІ Т1–B22
10 Адажій Д.Р. 2023 Туризм ІІІ T1-B21
11 Лебедюк Е.А. 2023 Туризм ІІІ T1-B21
12 Фаренюк О.А. 2023 Туризм ІІІ T1-B21
13 Франко Я.В. 2023 Туризм ІІІ T1-B21

 

План роботи студентського наукового гуртка

«Спеціальний туризм в Україні»

на 2023-2024 н. р.

науковий керівник: канд. істор. наук, старший викладач Хоптяр А.Ю.

 

п-п

Зміст роботи Термін

виконання

Відповідальний

за виконання

1 Початок роботи студентського гуртка жовтень Хоптяр А.Ю.
2 Затвердження тем досліджень (наукових робіт) гуртка «Спеціальний туризм в Україні». жовтень Хоптяр А.Ю.

Боднар Д.О.

3 Спортивний туризм листопад Хоптяр А.Ю.

Ковальчук Ю.Ю.

4 Івентивний туризм листопад Хоптяр А.Ю.

Кушнір Д.І.

 

5 Сільський та агротуризм грудень Хоптяр А.Ю.

Нечипорюк А.С.

6 Гастрономічний туризм грудень Хоптяр А.Ю.

Рівна А.В.

7 Меморіальний туризм березень Хоптяр А.Ю.

Лебедюк Е. А.

8 Екстремальний туризм березень Хоптяр А.Ю.

Ярова О.О.

Адажій Д. Р.

9 Темний туризм квітень Хоптяр А.Ю.

Рудий М.А.

10 Туризм катастроф квітень Хоптяр А.Ю.

Сушма Я.М.

11 Релігійний туризм травень Хоптяр А.Ю.

Шаєр С.Р.

Фаренюк О.А.

12 Нові види спеціального туризму ХХІ ст. травень Хоптяр А.Ю.

Франко Я.В.