Наукова робота зі студентами

Збірник матеріалів за результатами VІIІ науково-практичної конференції студентів та молодих вчених «Сталий розвиток України: проблеми і перспективи». Електронне наукове видання / [редкол.: І. В. Ящишина (гол. редкол., наук. ред.)]. – Кам’янець-Подільський : Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020. – 227 с.

  1. Марущак М. Моніторинг застосування менеджменту в туристичній індустрії Хмельницької області
  2. Стандрійчук І. Роль виставкового маркетингу в туризмі
  3. Богутський М. Країнознавчі аспекти ділового туризму
  4. Бучковська К. Зарубіжний досвід розвитку ділового туризму
  5. Дяконюк М. Гарячі тури в туризмі
  6. Кавунець А. Організація домашнього самодіяльного дозвілля
  7. Ковальова М. Особливості організації та проведення наукових ділових заходів
  8. Козак Б. Історія і сучасні тенденції ділового туризму
  9. Конторіз А. Сучасні тенденції розвитку медичного туризму в Україні
  10. Костинюк А. Діловий туризм в Україні: основні проблеми розвитку та шляхи їхнього вирішення
  11. Конторіз А. Туристичний імідж Львівщини
  12. Луцков Ю. Сучасні аспекти гостинності в Україні
  13. Мазій К. Досвід організації світового ділового туризму
  14. Марійчик М. Сучасна класифікація ділового туризму
  15. Марущак М. Буддизм як феномен релігійного туризму
  16. Махун С. Розвиток релігійного туризму в Україні
  17. Нікіфорова К. Розвиток сфери гостинності в європейських країнах у ХХІ ст.
  18. Пасько О. Тенденції розміщення туристів в регіонах України
  19. Родимюк Т. Стан розвитку туристичної галузі у Вінницькій області
  20. Скоцеляс К. Діловий туризм в Україні: стан і проблеми розвитку
  21. Смоляк А. Тенденції розвитку туристичного ринку України
  22. Сорока І. Значення MICE-туризму та перспективи його розвитку
  23. Стандрійчук І. Вплив туристичної інфраструктури на довкілля
  24. Пасько О. Туризм як чинник збереження національної держави в умовах глобалізації

 

  1. Наукова конференція студентів і магістрантів за підсумками НДР у 2019-2020 навчальному році (23-24 вересня, КПНУ).

Підсекція Туризму

(аудиторія 203 економічного факультету)

Керівник: Баженова С. Е., доктор історичних наук, професор

Секретар: Пасько О. А., магістрантка 1 курсу економічного факультету

 

  1. Туризм як чинник збереження національної держави в умовах глобалізації.

Пасько О. А., магістрантка 1 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Баженова С. Е., доктор історичних наук, професор.

  1. Дослідження ринку функціональних напоїв з використанням дикоросів.

Петрук В., студент 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Веселовська Т. Є., кандидат технічних наук.

  1. Особливості надання послуг харчування у шкільних турах.

Рудзік Л.  М., магістрантка 2 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Веселовська Т. Є., кандидат технічних наук.

  1. Вегетаріанство – виклик кулінарному мистецтву.

Шерстюченко В., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Веселовська Т. Є., кандидат технічних наук.

5. Країнознавчі аспекти ділового туризму.

Богутський М. А., студент 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

6. Зарубіжний досвід розвитку ділового туризму.

Бучковська К. Ф., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

7. Особливості організації та проведення наукових ділових заходів.

Ковальова М. О., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

8. Історія та сучасні тенденції ділового туризму.

Козак Б. Р., студент 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

9. Діловий туризм в Україні: основні проблеми розвитку та шляхи їхнього вирішення.

Костинюк  А. В., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Досвід організації світового ділового туризму.

Мазій К. О., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Сучасна класифікація ділового туризму.

Марійчик М. В., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Значення MICE-туризму та перспективи його розвитку.

Сорока І. В., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Діловий туризм в Україні: стан і проблеми розвитку.

Скоцеляс К. О., студент 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Тенденції розміщення туристів в регіонах України.

Пасько О. А., магістрантка 1 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

  1. Роль виставкового маркетингу в туризмі.

Стандрійчук І. С., магістрантка 1 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

  1. Туристичний імідж Львівщини.

Конторіз А. В., студентка 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

  1. Гарячі тури в туризмі.

Дяконюк М. Ю., студентка 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

  1. Сучасні тенденції розвитку медичного туризму в Україні.

Конторіз А. В., студентка 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

  1. Сучасні аспекти гостинності в Україні.

Луцков Ю. Ю., магістрантка 2 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

  1. Буддизм як феномен релігійного туризму.

Марущак М. В., студентка 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

 

Підсекція Готельно-ресторанної справи

(аудиторія 203 економічного факультету)

Керівник: Олійник О.С., кандидат економічних наук

Секретар: Кавунець А.В., студентка 4 курсу економічного факультету

 

1. Розвиток релігійного туризму в Україні.

Махун С. А., студент 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

2. Розвиток сфери гостинності в європейських країнах в ХХІ ст.

Нікіфорова К. Л., студентка 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

3. Тенденції розвитку туристичного ринку України.

Смоляк А. М., магістрант 1 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

4. Вплив туристичної інфраструктури на довкілля.

Стандрійчук І. С., магістрантка 1 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

5. Особливості управління персоналом в готельно-ресторанному бізнесі.

Шкоропата Р. В., магістрант 2 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

6. Туристичні місця Поділля – Бакота: історичний аспект.

Марійчик М. В., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Хоптяр А. Ю., кандидат історичних наук.

7. Сучасні реалії та перспективи розвитку малих підприємств в готельно-ресторанному бізнесі.

 Ігнатюк Д., студентка 4 курсу економічного факультету.

 Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

8. Способи вирішення проблеми споживчого вибору та максимізації корисності.

Соловйов М., студент 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

9. Оцінка ефективності реклами в туризмі.

 Кавунець А., студентка 4 курсу економічного факультету.

 Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

10. Вибір засобів розповсюдження реклами.

  Махун С., студент 4 курсу економічного факультету.

  Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

11. Податкова система України: особливості та тенденції.

  Дзекар Т., студентка 4 курсу економічного факультету.

  Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

 

РАДА СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ТОВАРИСТВА

економічного факультету

на 2019 – 2020 н.р.

  1. Кріль Оксана Василівна (PTB1-B16) – голова Ради СНТ – координація науково-дослідної роботи студентів та підготовка звітної документації щодо роботи СНТ;
  2. Кицанюк Юлія Станіславівна (Ep1-B16) – інформування студентів про можливість участі у всеукраїнських та міжнародних наукових студентських конференціях, семінарах, конкурсах студентських робіт, олімпіадах;
  3. Петришина Оксана Вікторівна (GRS1-B14) – інформування студентів про проведення програм наукового обміну студентів та можливості отримання наукових грантів;
  4. Янчишина Тетяна Олександрівна (Ep1-B17) – допомога у проведені студентських олімпіад, творчих завдань, наукових конференцій та круглих столів;
  5. Родимюк Тетяна Юріївна (Т1-В16) – моніторинг програм міжвузівської взаємодії щодо наукової роботи студентів;
  6. Конторіз Анастасія Валеріївна (Т1-В16) – допомога у підготовці випуску студентських наукових видань;
  7. Маковська Тетяна Петрівна (Mg1-B16) – контроль за участю членів СНТ у засіданнях та зборах Ради;
  8. Беньковська Дарія Олександрівна (Ep1-B17) – підготовка пропозицій щодо вдосконалення діяльності СНТ факультету.

 

2018-2019 н.р.

Статті студентів

Л.О.Матвейчук, доктор наук з державного управління, кандидат економічних наук, професор кафедри зазначила, що під її керівництвом підготували статті такі студенти:

1. «Інноваційний менеджмент в туризмі»

 Кукурудза Д.В., студент І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  Т1-М18 групи.

 2. «Механізми державного регулювання розвитку туристичної галузі»

Гуцол Я.М., студентка І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  Т1-М18 групи.

3. «Іміджевий  потенціал туризму в Хмельницькій області»

Довідна Д.В., студентка І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  Т1-М18 групи.

 4. «Зарубіжний досвід розвитку сільського зеленого туризму»

Кукурудза О.В., студентка І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  GRS1-М18 групи.

5. «Стратегії розвитку готельних мереж в умовах глобалізації»

Плахтій Є.В., студент І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  GRS1-М18 групи.

6. «Інноваційні технології в закладах сфери харчування»

Петик А.В., студентка І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  GRS1-М18 групи.

 

Доцент кафедри Опря Б.О., яка зазначила, що під її керівництвом підготували статті такі студенти:

  1. «Головні аспекти туристського страхування»

Бойко О.І, студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Сучасні тенденції гостинності в Україні»

Геращенко А. О., студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Особливості організації туристичних подорожей для людей з обмеженими фізичними можливостями»

Голуб Б.В.,  студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Концептуальна модель ресурсу для організації туристичних подорожей»

Дяконюк М.Ю, студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Філософія гостинності в українському просторі туризму»

Загребельна Н. В., студентка 3 курсу економічного факульт, T1–B16 групи

  1. «Історичний аспект розвитку готельної справи в Камянець-Подільському в ХVIXIX ст.»

Колбут Я.В.,студентка 4 курсу економічного факультету, T1–B15 групи

  1. «Проблеми та перспективи розвитку хостелів в Україні»

Маслюк О.І. студентка 3 курсу економічного факультету GRS1–B16

  1. «Сучасні тенденції розвитку сфери гостинності в Європейських країнах»

Нікіфорова К.Л. студентка 3 курсу економічного факультету GRS1–B16

  1. «Екстремальний туризм на Поділлі: розвиток спелеотуризму»

Пасько О.А., студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Великі готельні ланцюги та їх вплив на розвиток готельного господарства»

Поліщук Я.В.  студентка 3 курсу економічного факультету GRS1–B16

  1. «Туризм та його влив на розвиток культури України»

Стандрійчук І.С студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

 

Під керівництвом к.т.н., доцента кафедри  Веселовської Т. Є. підготували статті такі студенти:

  1. «Втрачена українська кухня»

Радіонова Ю.В., студентка 1 курсу,  GRS1-B18 групи.

  1. «Вплив єврейської кухні на формування подільської кухні»

Паталашко Ю., Маринович І., студентки 2 курсу економічного факультету,  GRS1-B17 групи.

  1. «Дослідження історії філософської кухні Рівненщини»

Пасько О.А., студентка 3 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.

  1. «Географічні аспекти розвитку індустрії гостинності на Поділлі»

Загребельна Н.П., студентка 3 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.

  1. «Розвиток індустрії гостинності (історичні аспекти)»

Петрович О.В., студентка 3 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.

  1. «Феномен української кухні – взаємовпливи та традиції»

Конторіз А., студентка 3 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.

  1. «База етнічної кулінарії »

Вдовіченко І.В., студентка курсу економічного факультету,  GRS1-В17 групи.

  1. «Сало – основний продукт української кухні»

Петрук В.О., студент 1 курсу економічного факультету,  GRS1-B18 групи.

 

Науковий керівник – Хоптяр А.Ю., кандидат історичних наук,  асистент

  1. «Сакральні споруди Кам’янця-Подільського, як складова туристичного маршруту міста»

Шірінова О.І., студентка 2 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.