Лабораторії

Найменування лабораторій кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Площа, м2 № аудиторії
Лабораторія інноваційних технологій в туризмі

В даній лабораторії проводяться пари для маломірних груп з дисциплін: «Туризмологія», «Туроперейтинг», «Екскурсологія»; ведеться проблемний гурток «Інноваційні технології в туристичній галузі» (науковий керівник Баженова С.Е.). Оснащення лабораторії:  ноутбук, мультимедійний проектор, картографічні матеріали, набір настінних таблиць, магнітофон, наочні посібники, стенди, навчально-методичне забезпечення.

25,5 113
Лабораторія технології виробництва  харчової продукції

Під керівництвом Веселовської Т.Є. проводиться науковий гурток «Подільська народна кухня і традиції харчування». В лабораторії проводяться лабораторні заняття з дисциплін: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Сучасні технології приготування харчової продукції». Лабораторія оснащена усім необхідним обладнанням та устаткуванням для приготування харчової продукції.     

46,2 120
Лабораторія готельної справи

В лабораторії проводяться пари з дисциплін: «Організація готельного господарства», «Міжнародна готельна індустрія».  Комп’ютер, телевізор, карти, наочні посібники, рецепція.

48,4 103
Лабораторія організації ресторанного господарства та барної справи

В лабораторії проводяться пари з дисциплін: «Організація ресторанного господарства», «Барна справа та організація роботи сомельє», «Сервісна діяльність». Лабораторії оснащена: барною стійкою, вмонтованою  шафою для посуду, столами, дошкою та усім необхідним приладдям для викладання даних дисциплін.

41,3 109
Лабораторія етнічної кухні

Лабораторія виконана в стилі «етно» з відповідним оснащенням. В лабораторії проводяться пари з «Кулінарної етнології» та засідання проблемної групи з «Кулінарної етнології» під керівництвом Баженової С.Е. та Веселовської Т.Є.

22,2  121

Положення про науково-дослідну лабораторію інноваційних технологій у туризмі

Положення про навчальну лабораторію технології виробництва продукції