Лабораторії
Найменування лабораторій кафедри туризму та готельно-ресторанної справи | Площа, м2 | № аудиторії |
Лабораторія інноваційних технологій в туризмі
В даній лабораторії проводяться пари для маломірних груп з дисциплін: «Туризмологія», «Туроперейтинг», «Екскурсологія»; ведеться проблемний гурток «Інноваційні технології в туристичній галузі» (науковий керівник Баженова С.Е.). Оснащення лабораторії: ноутбук, мультимедійний проектор, картографічні матеріали, набір настінних таблиць, магнітофон, наочні посібники, стенди, навчально-методичне забезпечення. |
25,5 | 113 |
Лабораторія технології виробництва харчової продукції
Під керівництвом Веселовської Т.Є. проводиться науковий гурток «Подільська народна кухня і традиції харчування». В лабораторії проводяться лабораторні заняття з дисциплін: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Сучасні технології приготування харчової продукції». Лабораторія оснащена усім необхідним обладнанням та устаткуванням для приготування харчової продукції. |
46,2 | 120 |
Лабораторія готельної справи
В лабораторії проводяться пари з дисциплін: «Організація готельного господарства», «Міжнародна готельна індустрія». Комп’ютер, телевізор, карти, наочні посібники, рецепція. |
48,4 | 103 |
Лабораторія організації ресторанного господарства та барної справи
В лабораторії проводяться пари з дисциплін: «Організація ресторанного господарства», «Барна справа та організація роботи сомельє», «Сервісна діяльність». Лабораторії оснащена: барною стійкою, вмонтованою шафою для посуду, столами, дошкою та усім необхідним приладдям для викладання даних дисциплін. |
41,3 | 109 |
Лабораторія етнічної кухні
Лабораторія виконана в стилі «етно» з відповідним оснащенням. В лабораторії проводяться пари з «Кулінарної етнології» та засідання проблемної групи з «Кулінарної етнології» під керівництвом Баженової С.Е. та Веселовської Т.Є. |
22,2 | 121 |
Положення про науково-дослідну лабораторію інноваційних технологій у туризмі
Положення про навчальну лабораторію технології виробництва продукції