Новини

Міжнародний тренінг-семінар “Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії і Герцеговини” з Предрагом Тошичем

14 травня 2024 р. викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Андрій Хоптяр та Богдана Опря пройшли міжнародний онлайн-тренінг-семінар “Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії і Герцеговини”, організований за сприяння європейської асоціації La Fondation pour la Formation Hôtelière.

В ході тренінг-семінару викладачі та студенти з 9 країн, в тому числі з Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка мали нагоду:
– Розширити ваші гастрономічні знання завдяки ознайомленню з унікальними інгредієнтами, спеціями та методами приготування страв Боснії і Герцеговини.
– Опанувати мистецтво приготування деяких з найвідоміших страв Боснії та Герцеговини через прямі відеотрансляції та інтерактивні сесії з майстром гастрономії та професором практичних кулінарних занять Професійної Школи Гостинності та Туризму (Баня-Лука, Боснія і Герцеговина) Предрагом Тошичем.

Дякуємо за такий інфомативний, практичний та пізнавальний досвід!

Коментарі Вимкнено до Міжнародний тренінг-семінар “Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії і Герцеговини” з Предрагом Тошичем