Новини

Міжнародна академічна мобільність здобувачів спеціальностей Туризм та Готельно-ресторанна справа

Здобувачі природничо-економічного факультету кафедри туризму та готельно-ресторанної справи успішно реалізовують своє право на стажування в закордонних закладах туристичної інфраструктури.

Згідно з договором про співпрацю щодо організації практики та міжнародного стажування студентів між Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка та компанією «Тревел Стаді Ворк» Дар’я Волошена стала учасницею міжнародної академічної мобільності і проходить стажування за очним способом реалізації на базі туристичного оператора Odeon Tours (Турецька Республіка).

Сніжана Байдюк та Людмила Підпенько в межах Угоди про міжнародну співпрацю, забезпечення стажування\практики між К-ПНУ та «Академією професійної освіти Меркур» (Словацька республіка) проходять стажування в закладах готельно-ресторанної індустрії Словаччини.

На підставі укладених договорів К-ПНУ про співпрацю щодо організації практики та міжнародного стажування здобувачі спеціальностей Туризм та Готельно-ресторанна справа мають можливість проходити практику в туристичних операторів та готельних комплексах Туреччини, Греції, Болгарії, Австрії, Словаччини, Кіпру.

Людмила Матвейчук,
професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи,
доктор наук з державного управління, член НСЖУ

Коментарі Вимкнено до Міжнародна академічна мобільність здобувачів спеціальностей Туризм та Готельно-ресторанна справа