• Новини

    Відвідання туристично-інформаційного центру студентами-першокурсниками спеціальностей «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа»

    Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка продовжує співпрацю з Кам’янець-Подільським державним історичним музеєм-заповідником. 6 вересня студенти К-ПНУ спеціальностей «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа» разом із викладачем профільної кафедри Андрієм Хоптяром в ході практичного заняття «Вступ до спеціальності» завітали до туристично-інформаційного центру (ТІЦу) музею. Завідувач Відділу маркетингу, розвитку та комунікацій Інна Лозінська разом із гідом-перекладачем Надією Юрчак ознайомили майбутніх фахівців галузей туризму та гостинності із роботою ТІЦу, його основними завданнями та функціями. Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи разом із здобувачами вищої освіти після заняття окреслили напрями співпраці на 2024-2025 навчальний рік.

    Коментарі Вимкнено до Відвідання туристично-інформаційного центру студентами-першокурсниками спеціальностей «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа»
  • Новини

    Зустріч першокурсників з випускниками-бакалаврами спеціальностей “Готельно-ресторанна справа” та “Туризм”

    Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи активно співпрацює зі своїми випускниками. На початку навчального року відбулись зустрічі з випускниками ОП «Туризм та рекреація» і ОП «Готельно- ресторанна справа». Майбутні фахівці зазначених освітніх програм долучились до бесіди із дипломованими бакалаврами Владиславом Петруком (спеціальність «Готельно-ресторанна справа», 2022 рік випуску) і Анастасією Зарайською (спеціальність «Туризм», 2023 рік випуску). У зустрічах взяли участь завідувач кафедри Вероніка Буторіна, гарант ОП «Туризм та рекреація» Андрій Хоптяр, гарант ОП «Готельно-ресторанна справа» Ольга Олійник, представник групи забезпечення Таїсія Веселовська. Випускники розповіли, що застосовують набуті в університеті знання на практиці, працюючи у туристичному міжгалузевому комплексі, зокрема, у сфері гостинності. Також вони висловили свої пропозиції щодо посилення практичної компоненти організації…

    Коментарі Вимкнено до Зустріч першокурсників з випускниками-бакалаврами спеціальностей “Готельно-ресторанна справа” та “Туризм”
  • Новини

    Навчальна екскурсія до Кам’янець-Подільського замку

      3 вересня 2024 р. під час навчального заняття з дисципліни «Вступ до спеціальності» студенти-першокурсники спеціальностей «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа» К-ПНУ завітали до Кам’янець-Подільського замку, де відвідали наявні експозиції, тематичні виставки та туристичні атракції. Викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Андрій Хоптяр також ознайомив здобувачів зі специфікою обслуговування туристів та роботи екскурсоводів на території такого важливого для туристичної галузі об’єкта.

    Коментарі Вимкнено до Навчальна екскурсія до Кам’янець-Подільського замку
  • Новини

    УЧАСТЬ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У СТВОРЕННІ БРЕНДУ ПОДІЛЬСЬКОЇ КУХНІ

    Влітку доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Таїсія Веселовська взяла участь у засіданні робочої групи рестораторів, представників навчальних закладів і провідних закладів ресторанного бізнесу Хмельниччини, що працюють в нішах «автентична гастрономія» та «регіональна кухня Поділля». Зустріч провів заступник начальника Хмельницької ОВА Володимир Юр’єв у м. Хмельницький. Посилення туристичних можливостей Подільського регіону має стратегічне значення.  Усвідомлюючи культурно-патріотичну, бізнесову значимість досліджень щодо впровадження бренду «гастрономічної візитівки Поділля» до заходів залучена кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Перед робочою групою поставлено непросте завдання: віднайти старовинні рецепти, які зародились на нашій малій Батьківщині, сформувати реєстр страв, осучаснити, не втративши автентичності, та створити впізнаваний бренд Подільської кухні. «Попереду – масштабна…

    Коментарі Вимкнено до УЧАСТЬ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У СТВОРЕННІ БРЕНДУ ПОДІЛЬСЬКОЇ КУХНІ
  • Новини

    Вітаємо перші курси з початком навчального процесу!

    2 вересня розпочали навчання у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей Туризм та Готельно-ресторанна справа. Після настановчої зустрічі з керівництвом природничо-економічного факультету студенти разом із кураторами Богданою Опрею, Тетяною Марусей та завідувачем кафедри Веронікою Буторіною коротко ознайомились із діяльністю відділу наукової роботи, відділу міжнародних зв’язків, бібліотеки університету, центр інформаційних технологій, соціально-психологічної служби. У корпусі природничо-економічного факультету першокурсники відвідали навчальні лабораторії та перше лекційне заняття з ОК “Вступ до спеціальності”, яке провів старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Андрій Хоптяр. Колектив кафедри та студенти старших курсів бажають першокурсникам успіхів у навчанні, здійснення мрій та особистого розвитку!  

    Коментарі Вимкнено до Вітаємо перші курси з початком навчального процесу!