• Новини

    Відвідання туристично-інформаційного центру студентами-першокурсниками спеціальностей «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа»

    Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка продовжує співпрацю з Кам’янець-Подільським державним історичним музеєм-заповідником. 6 вересня студенти К-ПНУ спеціальностей «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа» разом із викладачем профільної кафедри Андрієм Хоптяром в ході практичного заняття «Вступ до спеціальності» завітали до туристично-інформаційного центру (ТІЦу) музею. Завідувач Відділу маркетингу, розвитку та комунікацій Інна Лозінська разом із гідом-перекладачем Надією Юрчак ознайомили майбутніх фахівців галузей туризму та гостинності із роботою ТІЦу, його основними завданнями та функціями. Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи разом із здобувачами вищої освіти після заняття окреслили напрями співпраці на 2024-2025 навчальний рік.

    Коментарі Вимкнено до Відвідання туристично-інформаційного центру студентами-першокурсниками спеціальностей «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа»