• Новини

    ЗУСТРІЧ ПСИХОЛОГІВ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ З ПЕРШИМ КУРСОМ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ «ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ» І «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

    11 вересня 2024 р. фахівці соціально-психологічної служби провели тренінг зі згуртованості для першокурсників випускових спеціальностей кафедри туризму та готельно-ресторанної справи. Куратори академічних груп доценти Тетяна Марусей і Богдана Опря організували зустріч на свіжому повітрі, що підвищило ефективність заходу. Представники соціально-психологічної служби Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка кандидати психологічних наук, доценти Юлія Данчук і Оксана Логвіна створили для учасників тренінгу комфортну психологічну атмосферу, застосували сучасні психологічні методики роботи з групою, налагодили продуктивну комунікацію між учасниками зустрічі. Також здобувачів вищої освіти поінформували про діяльність соціально-психологічної служби і контакти психологів. Корисним для студентів було дізнатись, що усім учасникам навчального процесу можуть бути надані індивідуальні психологічні консультації фахівцями соціально-психологічної служби. Також здобувачі вищої…

    Коментарі Вимкнено до ЗУСТРІЧ ПСИХОЛОГІВ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ З ПЕРШИМ КУРСОМ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ «ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ» І «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»