Новини

«Млинець збирає друзів»: відбулося дегустаційне свято на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи

18 вересня на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи К-ПНУ з ініціативи здобувачів вищої освіти спеціальності Готельно-ресторанна справа у межах співпраці з колегами зі спеціальності Туризм та рекреація і колективом кафедри організували й провели дегустаційне свято «Млинець збирає друзів».

Під керівництвом кандидата технічних наук, доцента кафедри Таїсії Веселовської у навчальній лабораторії технології виробництва продукції (товарів, робіт, послуг) студенти приготували частування з різноманітними начинками відповідно до тематики заходу. Дегустація відбувалась у лабораторії барної справи, яку майбутні фахівці у сфері туризму та рекреації декорували в осінньому стилі разом із кандидатами економічних наук, доцентами Веронікою БуторіноюТетяною Марусей та Ольгою Олійник. Гості млинцевого дійства активно долучились до історико-географічної вікторини, запропонованої кандидатом історичних наук, доцентом Богданою Опрею та кандидат історичних наук, старшим викладачем Андрієм Хоптяром, а також кандидатом географічних наук Інною Ковтуник.

Організатори дегустаційного свята пригостили смачними млинцями запрошених здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних працівників кафедри менеджменту та кафедри економіки підприємства.

Усі приємно провели час у дружній атмосфері. Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи вже планує нові цікаві фахові заходи, серед яких будуть і дегустаційні.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Коментарі Вимкнено до «Млинець збирає друзів»: відбулося дегустаційне свято на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи