
Щоденники практики. Здобувачі-практиканти завітали до піццерії “Daniel”
14 жовтня 2024 р. здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм і рекреація» та «Готельно-ресторанна справа» під час проходження навчальної практики «Вступ до фаху» та «Навчальна практика у готельно-ресторанних комплексах» під керівництвом доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Богдани Опрі відвідали піцерію «Daniel» – це затишний заклад, де поєднуються неперевершений смак і приємна атмосфера. Меню включає різноманітні види піци – від класичних до авторських рецептів, дозволяючи задовольнити смаки будь-якого гостя. Щиро дякуємо директору Кіщуку Віталію за цікаву лекцію щодо розвитку ресторанного бізнесу в сучасних умовах, детальну екскурсію закладом харчування та смачну піцу.

