МАЙСТЕР-КЛАС З ПРИГОТУВАННЯ СУШІ
21 жовтня здобувачі вищої освіти 1 і 2 курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в рамках вивчення професійно-орієнтованих освітніх компонентів, зокрема «Кулінарна етнологія» з викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Веселовською Таісією і Хоптяром Андрієм. відвідали майстер-клас з приготування страв японської кухні, який відбувся у піцерії «Daniel».
Під час майстер-класу, проведеного за участі директора закладу Кіщука Віталія і старшого сушиста Петрука Владислава студентам продемонстрували як готувати суші і роли, поєднання їх з різними соусами та способами презентації і споживання. Цікаві розповіді про історію виникнення суші перепліталися з наочною демонстрацією приготування різних видів даної страви, а саме: макі, нігірі, філадельфії, футомакі, каліфорнії, драконів, ролів у кунжуті.
Всі присутні змогли продегустувати суші і роли, смак і зовнішній вигляд яких не залишили байдужим жодного учасника майстер-класу.