
ЗАЛУЧЕННЯ ПРОФЕСІОНАЛА-ПРАКТИКА ДО ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВОЇ ЛЕКЦІЇ
22 жовтня відбулась гостьова лекція з освітньої компоненти«Організація ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 3 курсу спеціальностей Туризм та Готельно- ресторанна справа. Заняття організували доценти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Ольга Олійник і Таїсія Веселовська. До лекції залучили професіонала-практика Дарину Хісяметдінову – адміністратора готельно-ресторанного комплексу «Тарас Бульба». Дарина Володимирівна поділилась зі здобувачами практичним досвідом управління закладом гостинності, особливостями організації ресторанного господарства у воєнний час, практикою застосування новітніх технологій і штучного інтелекту під час діяльності ресторану.
Після гостьової лекції гарант освітньої програми Готельно-ресторанна справа Ольга Олійник провела бесіду з Дарією Хісяметдіновою про переваги і шляхи вдосконалення освітньої програми. Адміністратор відомого готельно-ресторанного комплексу зазначила, що студенти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, які проходили практику на підприємстві, показали ґрунтовні знання і позитивно себе зарекомендували.

