Новини

Навчально-практичний візит до закладу автентичної кухні «Подільська кнайпа»

11 листопада здобувачі 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та старший викладач кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Андрій Хоптяр в рамках навчальних занять з дисципліни «Подільська кухня. Історія та особливості» відвідали ресторан автентичної кухні «Подільська кнайпа». В ході візиту студенти мали змогу поспілкуватися із шеф-кухарем ресторану Назаром Чорним, який ознайомив присутніх із історією, рецептурою та технологією виготовлення різноманітних подільських спеціалітетів, зокрема червоного борщу з копченим чорносливом, гречаних голубців під грибним соусом, котлети по-подільськи, вареників з вишнями, варенухою та іншими стравами з меню закладу. Під час дегустації вищеназваних страв, здобувачі активно обговорювали специфіку подільської кухні, задавали питання та ділились власними сімейними рецептами.

Щиро дякуємо ресторану «Подільська кнайпа» за надані страви для дегустації та цінний практичний досвід!  

Коментарі Вимкнено до Навчально-практичний візит до закладу автентичної кухні «Подільська кнайпа»