Новини

Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у Другому академічно-практичному форумі «Гастрономічна історія Поділля: від родинних рецептів та нотаток ‒ до мови архівних документів»

Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи доцент Таїсія Веселовська та старший викладач Андрій Хоптяр взяли участь у Другому академічно-практичному форумі «Гастрономічна історія Поділля: від родинних рецептів та нотаток ‒ до мови архівних документів», який відбувся у м. Хмельницькому 19 грудня 2024 р. Із вітальною промовою завітав на захід заступник начальника Хмельницького ОВА Володимир Юр’єв. Традиційно форум об’єднав науковців, краєзнавців, освітян, дослідників української кухні, представників сфери громадського харчування та представників структурних підрозділів ОВА.

Спільну статтю викладачі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Таїсія Веселовська і Андрій Хоптяр присвятили розкриттю взаємозв’язку між традиціями Поділля й іншими культурами, продемонструвавши гастрономічний феномен, як інтегративний процес.

Детальніше читайте за покликанням: https://meridian.kpnu.edu.ua/2024/12/23/doslidzhennia-hastronomichnoi-istorii-podillia-vid-uchasti-u-forumi-do-startu-unikalnoho-proiektu/.

 

Коментарі Вимкнено до Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у Другому академічно-практичному форумі «Гастрономічна історія Поділля: від родинних рецептів та нотаток ‒ до мови архівних документів»