
Заняття студентів спеціальності “Готельно-ресторанна справа” з “Кулінарної етнології”
Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» під час заняття з «Кулінарної етнології», яке проводила доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Таїсія Веселовська, вирішили поділитись технологією приготування улюблених страв своїх сімей. Здобувачі вищої освіти кафедри представляють різні куточки нашого й сусідніх регіонів, тому заняття було пізнавальним і яскравим. До опису та презентації сімейних кулінарних традицій майбутніх фахівців готельно-ресторанного господарства надихнули Всесвітній день вишиванки і Міжнародний день сім’ї. Дівчата й хлопці відчули, наче на деякий час повернулись у своє дитинство.
Збереження національної ідентичності через знання української кухні, повагу до сімейних цінностей та любов до української стилістики є важливим для формування майбутнього фахівця сфери гостинності.
Дружний колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи вітає усіх із Всесвітнім днем вишиванки та Міжнародним днем сім’ї!
