Новини

Тренінг від колективу ресторану «Бона» для здобувачів освіти під час навчальної практики

Під час жовтневого проходження навчальної практики здобувачі вищої освіти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і «Туризм та рекреація» відвідали новий ресторан «Бона». Керівництвом був організований тренінг із залученням колективу закладу. Підприємець Віталій Завадський розповів про ідею створення ресторану та історію королеви Бони, іменем якого він названий. Директор ресторану ознайомив практикантів із організаційною структурою підприємства, специфікою організації менеджменту та чинниками формування прибутку. Від шеф-повара здобувачі освіти дізнались про значення проведених гастрекспедицій Подільським краєм для формування унікального меню подільської кухні з італійським акцентом. Під час дегустації різних видів піци, запропонованої студентам рестораном, здобувачі мали змогу поспілкуватись із професійними офіціантами, розпитавши про особливості їх роботи. Здобувачів вищої освіти, завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вероніка Буторіна і доцента Тетяна Марусей зацікавила також маркетингова політика ресторану, про яку вдалось поспілкуватися з керівництвом закладу. Пізнавальними для майбутніх фахівців сфер туризму та гостинності були і відеоматеріали, пов’язані зі створенням та розвитком ресторану «Бона». Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка продовжує співпрацю зі стейкхолдерами. Гаранти освітніх програм враховують пропозиції працедавців і вимоги ринку праці для їх модернізації.

Коментарі Вимкнено до Тренінг від колективу ресторану «Бона» для здобувачів освіти під час навчальної практики