Белінська Крістіна Олександрівна
Науковий ступінь: кандидат технічних наук
Вчене звання: –
E-mail: kristina0612@ukr.net
Місце і дата народження:
6 грудня 1987 року, м. Кам’янець-Подільський
Освіта:
Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості, спеціальність «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (2009 р.).
Національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (2010 р.).
Кандидатська дисертація на тему: «Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока» (05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів). Національний університет харчових технологій (2017 р).
Напрям наукового дослідження:
Розроблення сучасних енерго- і ресурсоощадних технологій та нанотехнологій для виробництва якісних і безпечних харчових продуктів
Перелік дисциплін:
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві, Кулінарна етнологія, Організація туризму: організація екскурсійної діяльності.
Діяльність:
2018 р. – 2019 р. – Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича, асистент кафедри «Географії та менеджменту туризму».
2019 р. – по т.ч. – Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка: асистент кафедри «Туризму та готельно-ресторанної справи».
Список праць