Белінська Крістіна Олександрівна

Науковий ступінь: кандидат технічних наук

Вчене звання: –

E-mail: kristina0612@ukr.net

Місце і дата народження:

6 грудня 1987 року, м. Кам’янець-Подільський

Освіта:

Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості, спеціальність  «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»  (2009 р.).

Національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (2010 р.).

Кандидатська дисертація на тему: «Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока» (05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів). Національний університет харчових технологій (2017 р).

Напрям наукового дослідження:

Розроблення сучасних енерго- і ресурсоощадних технологій та нанотехнологій для виробництва якісних і безпечних харчових продуктів

Перелік дисциплін:

Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві, Кулінарна етнологія, Організація туризму: організація екскурсійної діяльності.

Діяльність:

2018 р. – 2019 р. – Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича, асистент кафедри «Географії та менеджменту туризму».

2019 р. – по т.ч. – Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка: асистент кафедри «Туризму та готельно-ресторанної справи».

Список праць

Завантажити (DOCX, 19KB)