Дисципліни

  1. Аналіз діяльності готельного та ресторанного бізнесу
  2. Гастрономічний туризм
  3. Географія туризму: географія туризму
  4. Географія туризму: туристичне країнознавство
  5. Гігієна і санітарія в галузі “Сфера обслуговування”
  6. Готельно-ресторанний бізнес регіону
  7. Державне та регіональне управління в туризмі
  8. Державне управління готельно-ресторанним бізнесом
  9. Діловий туризм
  10. Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі
  11. Економіка туристичного підприємства
  12. Екскурсологія
  13. Етика бізнесу
  14. Іміджеологія і PR в готельно-ресторанному бізнесі
  15. Іміджеологія і PR в туризмі
  16. Інноваційні технології в туризмі
  17. Інноваційні технології у готельному та ресторанному господарстві
  18. Інформаційне забезпечення туристичного бізнесу
  19. Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі
  20. Історія розвитку світового готельно-ресторанного бізнесу
  21. Історія туризму
  22. Кулінарна етнологія
  23. Кулінарний етикет
  24. Культура сфери обслуговування
  25. Курортне обслуговування
  26. Логістика туризму
  27. Маркетинг готельного і ресторанного господарства
  28. Маркетинг у туризмі
  29. Менеджмент готельно-ресторанного господарства
  30. Менеджмент у туризмі
  31. Міжнародна готельна індустрія
  32. Міжнародна індустрія туризму
  33. Міжнародна індустрія туризму та організація гостинності
  34. Міжнародний туризм
  35. Оборонне зодчество України і його використання в туризмі
  36. Організація готельного господарства
  37. Організація дозвілля
  38. Організація музейної та виставкової справи
  39. Організація підприємницької діяльності в туризмі
  40. Організація ресторанного господарства
  41. Організація туризму: організація анімаційної діяльності
  42. Організація туризму: організація екскурсійної діяльності
  43. Організація туризму: організація туристичних подорожей
  44. Організація туризму: основи туризмознавства
  45. Організація туризму: туроперейтинг
  46. Основи туризмознавства
  47. Релігійний туризм
  48. Ринок туристичних послуг
  49. Розвиток сфери гостиності в Україні
  50. Світова культура та мистецтво
  51. Сертифікація і стандартизація продукції
  52. Спортивний туризм
  53. Стратегічне управління туристичним бізнесом (стратегічний менеджмент, стратегічний маркетинг)
  54. Сучасні технології приготування харчової продукції
  55. Технологія продукції ресторанного господарства
  56. Технологія туристичної діяльності
  57. Туризм в глобальних проблемах сучасності
  58. Туризмологія
  59. Туристичне краєзнаство
  60. Туристичне країнознаство
  61. Туристичні ресурси України
  62. Туроперейтинг
  63. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
  64. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
  65. Філософія туризму та готельно-ресторанної справи