Лабораторії
Положення про науково-дослідну лабораторію інноваційних технологій у туризмі
Положення про навчальну лабораторію технології виробництва продукції
Положення про лабораторію готельної справи
Положення про лабораторію ресторанного господарства та барної справи
Положення про лабораторію етнічної кухні
Посадова інструкція завідувача навчальної лабораторії виробництва продукції (товарів, робіт, послуг)
| Науково-дослідні лабораторії | Навчальна площа м2 | Загальна площа м2 | 
| Науково-дослідна лабораторія інноваційних технологій в туризмі 
 | 25,5 | 113 | 
| Навчальні лабораторії | ||
| Навчальна лабораторія технології виробництва продукції (товарів, робіт, послуг) Під керівництвом Веселовської Т.Є. проводиться науковий гурток «Дослідження впливу географічно-природничої зони на формування гастрономічних традицій Поділля». В лабораторії проводяться лабораторні заняття з дисциплін: «Технологія продукції ресторанного господарства».. Лабораторія оснащена усім необхідним обладнанням та устаткуванням для приготування харчової продукції. 
 | 46,2 | 120 | 
| Навчальна лабораторія готельної справи В лабораторії проводяться лекційні та практичні заняття з дисциплін: «Організація готельного господарства», «Міжнародна готельна індустрія», «Історія » «Індустрія гостинності та управління сталим розвитком розвитку світового готельно-ресторанного бізнесу» Оснащення: карти, стенди, зразки одягу, наочні посібники, рецепція. | 48,4 | 103 | 
| Навчальна лабораторія організації ресторанного господарства та барної справи В лабораторії проводяться лекційні та практичні заняття з дисциплін: «Організація ресторанного господарства», «Барна справа та організація роботи сомельє». Лабораторія оснащена: барною стійкою, вмонтованими шафами для посуду і столової білизни, столами, дошкою та усім необхідним приладдям для викладання даних дисциплін. | 41,3 | 109 | 
| Навчальна лабораторія етнічної кухні Лабораторія виконана в стилі «етно» з відповідним оснащенням. В лабораторії проводяться пари з «Кулінарної етнології». | 22,2 | 121 | 

 
			 
			 
			 
			