
СТОРІНКАМИ КОНКУРСУ BEST COOK FEST – 2019
22 жовтня 2019р. студенти 3-4 курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа та «Туризм» прийняли участь у 6-й Міжнародний конкурс ресторанних технологій «Best Cook Fest – 2019», який відбувся в ТВК «Сонячна Долина».У майстер-класах, які провели ведучі фахівці ресторанної галузі, всесвітньо відомі кулінари та судді Всесвітньої Асоціації кулінарних Союзів (WACS): Гвідо Дебоно (Мальта), Галина Лосєва (Україна) та інші – відбувся обмін професійним досвідом у розробці нових напрямків технології кулінарної і кондитерської продукції.
Студенти побачили престижність професії, налагодили партнерські зв’язки з студентами інших навчальних закладів, продегустували конкурсні страви, отримали досвід, позитивні емоції та враження від конкурсу.
Веселовська Т.Є.
канд.тех.наук, доцент кафедри туризму
та готельно-ресторанної справи

