Новини

ТРЕНІНГИ У КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОМУ МІСЬКОМУ ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

29–30 жовтня 2019 року студенти економічного факультету прийняли участь у тренінгах, організованих Кам’янець-Подільським міським центром зайнятості.

Протягом двох днів молодь мала змогу застосувати набуті під час навчання знання в області бізнес-планування, балансування індивідуального бюджету, формування витрат і доходів підприємства. Тренінги проходили у наступних формах: робота середніми групами, творчі конкурси, робота над проектами. Робота була організована на високому рівні, у її процесі корисних професійних навичок набули студенти наступних спеціальностей: «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» (керівник групи – професор Матвейчук Л.О.), «Менеджмент» (керівник групи – доцент Андрейцева І.А.), «Економіка підприємства» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (керівник групи – доцент Кушнір О.К.)

Співорганізатор заходу, професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Матвейчук Людмила Олександрівна, висловила сподівання про подальшу організацію корисних для студентів тренінгів на базі Кам’янець-Подільського міського центру зайнятості.

Коментарі Вимкнено до ТРЕНІНГИ У КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОМУ МІСЬКОМУ ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ