241 Готельно-ресторанна справа
Робочі програми 2024-2025 н.р.
1 Курс
ОК загальної підготовки
ОК Професійної підготовки
Подільська кухня: історія та особливості
Бізнес-етика в індустрії гостинності
Сталий розвиток туризму та рекреації
2 Курс
ОК загальної підготовки
Ціноутворення готельно-ресторанного бізнесу
ОК Професійної підготовки
Економіка підприємства готельно-ресторанного господарства
Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг
Організація готельного господарства
Статистика в туристичній галузі
Вибіркові ОК
3 Курс
ОК Професійної підготовки
Бізнес планування в готельно-ресторанному господарстві
Виробнича практика в закладах ресторанного господарства
Маркетинг готельного і ресторанного господарства
Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Організація готельного господарства
Організація ресторанного господарства
Технологія продукції ресторанного господарства
Вибіркові ОК
Організація діяльності санаторно-курортних закладів
Стратегія розвитку підприємств готельного і ресторанного господарства
4 Курс
ОК Професійної підготовки
Аналіз діяльності готельного та ресторанного бізнесу
Виробнича переддипломна практика
Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі
Організація ресторанного господарства
Психологія спілкування з тренінгом
Технологія продукції ресторанного господарства
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Вибіркові ОК
Організація діяльності санаторно-курортних закладів
Стратегія розвитку підприємств готельного і ресторанного господарства