241 Готельно-ресторанна справа

Робочі програми 2024-2025 н.р.

1 Курс

ОК загальної підготовки

Іноземна мова

Історія та культура України

Українська мова

Фізична культура

ОК Професійної підготовки

Вступ до спеціальності

Кулінарна етнологія

Подільська кухня: історія та особливості

Основи туризмознавства

Бізнес-етика в індустрії гостинності

Сталий розвиток туризму та рекреації

 


2 Курс

ОК загальної підготовки

Правознавство

Соціально-політичні студії 

Філософія

Ціноутворення готельно-ресторанного бізнесу

ОК Професійної підготовки

Економіка підприємства готельно-ресторанного господарства

Іноземна мова

Кейтеринг

Міжнародна готельна індустрія

Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг

Організація готельного господарства

Статистика в туристичній галузі

Вибіркові ОК

 


3 Курс

ОК Професійної підготовки

Бізнес планування в готельно-ресторанному господарстві

Виробнича практика в закладах ресторанного господарства

Маркетинг готельного і ресторанного господарства

Менеджмент готельно-ресторанного господарства

Організація готельного господарства

Організація ресторанного господарства

Технологія продукції ресторанного господарства

Вибіркові ОК

Організація діяльності санаторно-курортних закладів

Стратегія розвитку підприємств готельного і ресторанного господарства


4 Курс

ОК Професійної підготовки

Аналіз діяльності готельного та ресторанного бізнесу

Виробнича переддипломна практика

Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі 

Організація ресторанного господарства

Психологія спілкування з тренінгом

Технологія продукції ресторанного господарства

Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві

Вибіркові ОК

Організація діяльності санаторно-курортних закладів

Стратегія розвитку підприємств готельного і ресторанного господарства