Новини

ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ З ВИПУСКНИКАМИ

Під час моніторингу освітніх колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи 28 жовтня зустрівся у дистанційному форматі з випускниками кафедри 2016-2023 рр. Серед учасників зустрічі були Тарас Пухайло (2016 рік випуску), Юлія Луцков (2020), Максим Богуцький (2021), Катерина Бучковська (2021), Андрій Ніцак (2024), Ростислав Перевознюк (2024), Роман Дудченко (2024), Анна Скрипник (2024). Випускники працюють у сферах туризму та гостинності або є здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за даним фахом, тому внесли актуальні пропозиції щодо вдосконалення ОП.

Серед пропозицій варто відзначити наступні:

  • Провести підготовку з розробки студентами авторських турів.
  • У ООК Організація туризму розширити ознайомлення із сучасними сервісами бронювання.
  • Посилити діяльність наукових гуртків.
  • Забезпечити уміння у здобувачів формувати індивідуальну професійну траєкторію за допомогою проведення анкетування і залучення штучного інтелекту.
  • В ОК розглядати теми (питання), присвячені цілям сталого розвитку.
  • Посилити надання знань здобувачам освіти у сфері підприємництва і бізнес-планування.
  • Посилити надання знань здобувачам освіти щодо роботи з персоналом, підбору, мотивування персоналу, формування команди.
  • Додати тему з вивчення культурно-етнічних особливостей населення у різних країнах світу.
  • Під час вивчення ОК «Активний туризм» сприяти формуванню навичок першої домедичної допомоги.
  • Сприяти формування розуміння здобувачами освіти принципів безбар’єрності у сферах туризму та гостинності.
  • Включити до ОК тему, у якій розглядались би особливості організації крафтового виробництва.
  • Посилити міжнародну академічну мобільність для студентів.
  • Сприяти посиленню рівня знань здобувачів іноземної мови.

Гаранти освітніх програм врахують внесені випускниками пропозиції під час внесення коректив до ОП.

 

Коментарі Вимкнено до ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ З ВИПУСКНИКАМИ