Новини

Гостьова лекція докторки Seminarium Akademia im. Jakuba z Paradyża v Gorzów Wielkopolski Йоанни Купчик

15 листопада 2021 року у контексті міжнародного академічного співробітництва між закладами вищої освіти Республіки Польщі  та України  відбулася гостьова лекція докторки Seminarium Akademia im. Jakuba z Paradyża v Gorzów Wielkopolski Йоанни Купчик (м. Го́жув-Велькопо́льський, Республіка Польща).

Пані докторка Йоанна Купчик ознайомила слухачів із організацією освітнього процесу у Seminarium Akademia im. Jakuba z Paradyża щодо підготовки фахівців сфери туризму та гостинності; зазначила про основні проблеми підготовки фахівців під час всесвітньої пандемії; розповіла про можливості, створені для всебічного розвитку студентської молоді; продемонструвала матеріально-технічну базу закладу освіти. Підсумовуючи лекцію Пані докторка запропонувала долучитися наукову спільноту та студентство Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка до реалізації спільних наукових проектів, у тому числі з проблем туризму, рекреації та індустрії гостинності.

На гостьову лекцію були запрошені студенти та співробітники К-ПНУ а також інших закладів вищої освіти України: ЧТЕІ КНТЕУ, Уманського національного університету садівництва, Одеського національного технологічного університету. Організатори зустрічі сподіваються на подальшу  співпрацю і зустрічі в режимі офлайн!

 

 

Доцент кафедри туризму та

готельно-ресторанної справи                                                                    Т. Є. Веселовська

Коментарі Вимкнено до Гостьова лекція докторки Seminarium Akademia im. Jakuba z Paradyża v Gorzów Wielkopolski Йоанни Купчик