Новини

02 квітня для студентів спеціальностей Туризм та Готельно-ресторанна справа провела гостьову лекцію директор комунікаційної установи «Молодіжний центр КП» Тетяна Сметанюк

02 квітня для студентів спеціальностей Туризм та Готельно-ресторанна справа провела гостьову лекцію директор комунікаційної установи «Молодіжний центр КП» Тетяна Сметанюк.

Тема: «Гендерно-зумовлене та сексуальне насильство пов’язане з військовим конфліктом».

Зустріч спрямована на підвищення рівня свідомості серед аудиторії щодо проблеми гендерно зумовленого насильства та СНПК, його форм, причин і наслідків.

Під час лекції обговорили права жертв гендерно зумовленого насильства, зокрема право на безпеку, підтримку, доступ до правосуддя та медичну допомогу, яку можуть надати в громадських організаціях, державних службах і міжнародних інстанціях.

Поспілкувалися й про правила первинної допомоги та як реагувати на різноманітні прояви, які служби можна долучити до вирішення складних випадків.

Студенти чітко розуміють, що їхня робота з постраждалими як спеціалістів різноманітних сфер завжди буде актуальна. Зустріч направлена на формування навичок протистояння загрозам і сприяє формуванню культури ставлення до різноманітних викликів.

Здобувачі отримали багато цікавої та корисної інформації. Дякуємо Тетяні Сметанюк за чудову лекцію й змістовний діалог!

Коментарі Вимкнено до 02 квітня для студентів спеціальностей Туризм та Готельно-ресторанна справа провела гостьову лекцію директор комунікаційної установи «Молодіжний центр КП» Тетяна Сметанюк