Робота малими групами на занятті з менеджменту проєктів у туристичному бізнесі
Здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності Туристичний бізнес та індустрія гостинності практикувалися у написанні проектної заявки під час заняття з ОК “Менеджмент продуктів у туристичному бізнесі”. Кандидат економічних наук, доцент Вероніка Буторіна організувала навчальну діяльність студентів у малих групах, що дозволило їм продуктивніше і креативні ще розробити “дерево цілей”, “дерево проблем”, концепт власного проекту.
Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи продовжує активно застосовувати інноваційні методи навчальної діяльності для підготовки конкурентоздатних на ринку праці та у бізнес середовищі фахівців.