Новини

ЯСКРАВИЙ СПОГАД ПРО 2024 РІК – ЗАХИСТ ПРАКТИКИ «ВСТУП ДО ФАХУ» НА КАФЕДРІ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

ЯСКРАВИЙ СПОГАД ПРО 2024 РІК – ЗАХИСТ ПРАКТИКИ «ВСТУП ДО ФАХУ» НА КАФЕДРІ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

Гарним спогадом про навчання восени 2024 року для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей Туризм і рекреація та Готельно-ресторанна справа, безперечно, є проходження навчальної практики «Вступ до фаху» і навчальної практики в готельно-ресторанних комплексах. Керівником практики була доцент кафедри готельно-ресторанної справи Богдана Опря. Студенти відвідали низку закладів туристичної сфери (туристичних агенцій, відділу туризму департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради), а також підприємств готельно-ресторанного господарства. Де керівники і менеджери розповіли їм про особливості діяльності підприємств і організацій, тенденції ринку туристичних послуг і послуг у сфері гостинності, вимоги до фахівців галузі, ознайомили із інноваційними підходами до організації роботи підприємств туристичного міжгалузевого комплексу, регіональними особливостями розвитку туризму і гостинності. Майбутні фахівці мали можливість ознайомитись з особливостями обраних професій, безпосередньо комунікуючи із їх представниками.

Студенти представили свої звіти з практики, поділились враженнями і побажаннями. Завідувач кафедри Вероніка Буторіна відзначила високий рівень підготовки порядку проведення навчальних практик для першокурсників і акцентувала увагу на важливості посилення практико орієнтованості навчання за випусковими спеціальностями кафедри. Провідний фахівець навчального відділу Оксана Дутко засвідчила вчасне подання звітної документації з практики здобувачами. Керівник практик Богдана Опря підсумувала, що вони пройшли відповідно до графіку і поділилась перспективними напрямами з удосконалення порядку їх організації та проведення.

 

Коментарі Вимкнено до ЯСКРАВИЙ СПОГАД ПРО 2024 РІК – ЗАХИСТ ПРАКТИКИ «ВСТУП ДО ФАХУ» НА КАФЕДРІ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ