Новини

ПІЗНАННЯ ПРЕКРАСНОГО

4 лютого 2020 року студенти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, економічного факультету, напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» разом з доцентом кафедри Опрею Б. О. відвідали картину галерею Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника в рамках вивчення навчальної дисципліни «Міжнародна індустрія туризму».

Експозиції висвітлюють сторінки історії Поділля від найдавніших часів до сучасності. Картинна галерея розташована в пам’ятці архітектури кінця XVIII ст. В експозиції представлені унікальні твори живопису, графіки, скульптури західноєвропейського, російського та українського мистецтва ХVІІ – ХХ ст., о також колекція іконопису та скульптур на релігійну тематику.

Студенти ознайомилися з неймовірними роботами Бориса Негоди, які виконані у техніці олійної пастелі. Оцінили національний скарб – виставку Наталії та Іллі Лашків. Відвідали залу західноєвропейського мистецтва, залу іконопису тощо. Екскурсія була захоплюючою, цікавою, пізнавальною.

Підготувала: Вікторія Шерстюченко, студентка другого курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»