Новини

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА АКЦІЯ В КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОМУ КОЛЕДЖІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НУХТ

Профорієнтаційна робота з випускниками середніх спеціальних.закладів є однією з ділянок профорієнтаційної роботи колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи університету.

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Веселовська Т.Є., Опря Б.О., Марусей Т.В. провели профорієнтаційну акцію у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ.

Виступаючи перед студентами випускних курсів к.т.н., доцент кафедри Веселовська Т.Є. розкрила перспективи навчання в Кам’янець-Подільському національному університеті ім. І.Огієнка, розповіла про спеціальності ВНЗ, розкрила перспективи вдосконалення професійного зростання, умови роботи з обраної спеціальності. Доценти кафедри туризму і готельно-ресторанної справи к.і.н. Опря Б.О., Марусей Т.В. розкрили місце спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» в сфері обслуговування, обсяг знань, умінь і навичок, яких вони вимагають.

Захід відвідали студенти випускних курсів коледжу, які змогли поспілкуватись з представниками нашого закладу освіти, дізнатись про різні спеціальності, за якими навчаються в Кам’янець-Подільському університеті імені Івана Огієнка, умови вступу та навчання на базі ОКР «молодший спеціаліст».

Майбутнім абітурієнтам вручили комплект агітаційного та рекламного матеріалу розрахований на молодь та їх батьків, в яких йдеться про спеціальності, які можна отримати в університеті, які документи необхідні для вступу, де знаходиться приймальна комісія та часи її роботи.

Веселовська Т.Є.

Коментарі Вимкнено до ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА АКЦІЯ В КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОМУ КОЛЕДЖІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НУХТ