Новини

Прикладні аспекти підготовки фахівців сфери готельно-ресторанних послуг

2 березня у   готельно-ресторанному   комплексі   «Гала-готель» відбувся семінар-практикум для здобувачів вищої освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» за участю голови асоціації готельєрів та   рестораторів   Кам’янця-Подільського   Анатолія Ковальського. Двухгодинна  екскурсія по території комплексу з прекрасною парковою зоною, скульптурами, альтанками, тенісним кортом. дитячим майданчиком провела старший адміністратор Наталя Ропій. Студенти ознайомились з інфраструктурою комплексу: два житлові корпуси готелю «Гала» та готель «ЕКО» (відкритий у 2019 році), ресторан «Пуаро»,     ресторан-клуб     «Белладжіо»,     конференц-зал,     боулінг-клуб «Галактика» та отримали змістовну інформацію про комплекс взаємопов’язаних обслуговуючих структур «Гала-готелю».

Безпосереднє спілкування молоді з представником   індустрії готельних та ресторанних послуг – власником готельно-ресторанного комплексу «Гала-готель» Анатолієм Ковальським відбулось в конференц-залі. Майбутні фахівці сфери послуг почули від представника бізнесу покрокову інформацію побудови власної справи, дізналися про джерела фінансування, сучасні проблеми та перспективи розвитку.

Конструктивний діалог, який відбувся між учасниками, є корисним та практичним як для представників закладів вищої освіти: студентів та викладачів, так і для суб’єктів підприємницької діяльності, а позитивна та доброзичлива атмосфера, що була присутня на цьому заході, відобразилась у словах молоді «…скрізь присутнє тепло і любов».

 

Професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, доктор наук з державного управління, член НСЖУ

Людмила Матвейчук

Коментарі Вимкнено до Прикладні аспекти підготовки фахівців сфери готельно-ресторанних послуг