Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Новини
Вступнику
Спеціальності
Протокол затвердження програм фахових іспитів
Про кафедру
Склад кафедри
Історія кафедри
Посадові інструкції
Навчальна робота
ОПП
Результати анкетування магістрів
Акредитаційна справа
Дисципліни
Анотації навчальних дисциплін вільного вибору студента
Практика
Силабуси
Магістратура ( 242 Туризм)
Магістратура (241 Готельно-ресторанна справа)
Бакалаврат (242 Туризм)
Бакалаврат (241 Готельно-ресторанна справа)
Графік проведення консультацій
Атестація
Самостійна робота студентів
Робочі програми
242 Туризм
241 Готельно-ресторанна справа
Лабораторії
Академічна мобільність
Наукова робота
Напрямки наукової роботи кафедри
Наукові видання
Гуртки і проблемні групи
Наукова робота зі студентами
Робота зі стейкхолдерами
Консультативна група стейкхолдерів
Витяг з Протоколу про створення консультативної групи стейкхолдерів
Рецензії стейкхолдерів на ОП
Зауваження та пропозиції на ОП
Розклад занять
Контакти
Корисні посилання
Фотогалерея
Новини
Вступнику
Спеціальності
Протокол затвердження програм фахових іспитів
Про кафедру
Склад кафедри
Історія кафедри
Посадові інструкції
Навчальна робота
ОПП
Результати анкетування магістрів
Акредитаційна справа
Дисципліни
Анотації навчальних дисциплін вільного вибору студента
Практика
Силабуси
Магістратура ( 242 Туризм)
Магістратура (241 Готельно-ресторанна справа)
Бакалаврат (242 Туризм)
Бакалаврат (241 Готельно-ресторанна справа)
Графік проведення консультацій
Атестація
Самостійна робота студентів
Робочі програми
242 Туризм
241 Готельно-ресторанна справа
Лабораторії
Академічна мобільність
Наукова робота
Напрямки наукової роботи кафедри
Наукові видання
Гуртки і проблемні групи
Наукова робота зі студентами
Робота зі стейкхолдерами
Консультативна група стейкхолдерів
Витяг з Протоколу про створення консультативної групи стейкхолдерів
Рецензії стейкхолдерів на ОП
Зауваження та пропозиції на ОП
Розклад занять
Контакти
Корисні посилання
Фотогалерея
Новини
День Млинця
27.05.2021
/