Новини

Подільська кухня як гастрономічний магніт

26 травня у Кам’янці-Подільському відбувся тренінг «Подільська кухня як гастрономічний магніт» для рестораторів та готельєрів. Тренінг проходив на терасі кав’ярні «Кава від поліцмейстера». Обговорювались такі теми:

які існують тренди гастрономічного туризму;

як формується культура виробника та зростає кількість задоволених споживачів;

як пишеться історія регіональної кухні (на прикладі Галицької кухні);

як вирішити проблеми сприйняття української кухні в національному масштабі;

як формується культура української кухні.

Ресторатор, розробник концепцій, співзасновник Клубу галицької кухні Всеволод Поліщук розповів, як робити гроші на локальній кухні та українських традиціях. Також поділився досвідом роботи у Львові та Хмельницькому.

Авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін розповіла, як змінюється сприйняття української кухні в національному масштабі, а також про те, як змінюється сприйняття в тих, хто готує і в тих, хто споживає.

Коментарі Вимкнено до Подільська кухня як гастрономічний магніт