Новини

Зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності Готельно-ресторанна справа з випускником

Відбулася зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з випускником КПНУ ім. І. Огієнка Владиславом Петруком, який закінчив університет за даною спеціальністю і будує свою кар’єру у сфері гостинності.

Владислав Петрук розповів, як обрав сферу гостинності, та потрапив на роботу у заклади ресторанного господарства і коли почав вперше заробляти. Було розкрито власні методи якісного навчання та надано поради з цього приводу. «Без навчання ви не зможете бути професіоналом у своїй справі», на думку Владислава, якщо ви вивчаєте спеціальність, то повинні цікавитись та просуватися за межі знань, які надає кожна із дисциплін, що вивчаються. Акцент в розповіді був на тому, що сучасна людина повинна працювати в ритмі і темпі сьогодення.

Зустріч з Владиславом Петруком заклала певний фундамент у свідомості першокурсників для побудови професійної кар’єри. Гість ознайомив студентів з важливими аспектами професійного росту та сформував ідею важливості навчання і самовдосконалення. В цілому зустріч пройшла в теплій і дружній атмосфері. Здобувачі хотіли почути історії з студентського життя, а випускник їх залюбки розповідав.

Такі заходи планується проводити протягом всього навчального року, бо це можливість для студентів побачити що вони зможуть досягти, до чого їм слід прагнути.

Коментарі Вимкнено до Зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності Готельно-ресторанна справа з випускником