Новини

Конкурс “Поділля: надихнись, зафільмуй, поділись”

 

 

До уваги всіх, хто захоплюється туризмом і мріє працювати у сфері туристичної індустрії

 

З 05 березня 2024 року по 05 квітня 2024 року запрошуємо Вас прийняти участь у конкурсі «Поділля: надихнись, зафільмуй, поділись».

До участі у конкурсі запрошуються учні закладів загальної середньої освіти, учні та студенти навчальних закладів професійно-технічної та вищої освіти.

Метою проведення конкурсу є сприяння самореалізації творчих здібностей молоді та демонстрація особливостей та краси туристичних локацій Поділля та України.

На конкурс приймаються роботи у вигляді есе, reelsфотографій, та презентацій. Ваші творчі роботи мають містити тест, зображення, відео за тематикою конкурсу.

Роботи, представлені на конкурс, повинні висвітлювати туризм як форму активного відпочинку, цікаві події, що відбуваються під час подорожей, походів, туристично-краєзнавчу, пошуково-дослідницьку діяльність у туризмі, кулінарні рецепти,  історію та культуру туристичних місць, об’єктів туризму. Географія робіт необмежена.

Заборонено використовувати матеріали з мережі Інтернет та інших джерел. Роботи мають відображати тему Конкурсу і не порушувати авторські права інших осіб.

 

Номінації конкурсу:

Кам’янець-Подільськийтуристична перлина України 

Автентичні рецепти Поділля 

Туристична природа (пейзаж, флора, фауна)

Туристична культура: історія та сучасність

Розвиток туристичної діяльності в післявоєнний час.

Роботи надсилаються до 05 квітня 2024 року на адресу електронної пошти kaf_turyzmu@kpnu.edu.ua, dpgumanitar@kam-pod.gov.ua

 

Додатково учасники зазначають:

  1. назву роботи, короткий опис сюжету (ів);
  2. локацію та рік зйомки;
  3. прізвище, ім’я, по-батькові, місце навчання, клас, телефон та адресу для комунікації.

 

 

Підбиття підсумків конкурсу відбудеться до 15 квітня 2024 року.

Кращі роботи будуть розміщені на сайті кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Кам’янець-Подільського національного університет імені Івана Огієнка (https://kafturyzmu.kpnu.edu.ua/ ), на офіційній сторінці кафедри у Facebook (https://www.facebook.com/kafedra.turyzmutagrs) та на офіційних ресурсах Кам’янець-Подільської міської ради.

 

Переможці та призери конкурсу нагороджуються дипломами та сертифікатами про участь. Кращі роботи відзначимо під час Відкриття туристичного сезону 26 квітня 2024 року

 

БАЖАЄМО УСПІХІВ!

Коментарі Вимкнено до Конкурс “Поділля: надихнись, зафільмуй, поділись”