Подільська кухня як гастрономічний магніт
26 травня у Кам’янці-Подільському відбувся тренінг «Подільська кухня як гастрономічний магніт» для рестораторів та готельєрів. Тренінг проходив на терасі кав’ярні «Кава від поліцмейстера». Обговорювались такі теми:
які існують тренди гастрономічного туризму;
як формується культура виробника та зростає кількість задоволених споживачів;
як пишеться історія регіональної кухні (на прикладі Галицької кухні);
як вирішити проблеми сприйняття української кухні в національному масштабі;
як формується культура української кухні.
Ресторатор, розробник концепцій, співзасновник Клубу галицької кухні Всеволод Поліщук розповів, як робити гроші на локальній кухні та українських традиціях. Також поділився досвідом роботи у Львові та Хмельницькому.
Авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін розповіла, як змінюється сприйняття української кухні в національному масштабі, а також про те, як змінюється сприйняття в тих, хто готує і в тих, хто споживає.