Свято “Веселий вареник”
Стало гарною традицією в рамках вивчення дисципліни «Українська етнологія та національні традиції харчування» робити презентації національних страв. Так, 17 жовтня студенти спеціальності 242 “Туризм” і 241 “Готельно-ресторанна справа” презентували страву під загальною назвою «Веселий вареник».
З якими тільки начинками не було вареників! З сиром, картоплею, капустою, з картоплею і грибами, сиром і картоплею, вишнями, яблуком і грушею та іншими незвичайними начинками.
Дійство відкрила завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Баженова С.Е., а студентка ІІІ курсу Анна Іванюк розповіла про історію страви під назвою «Вареник».
Було цікаво і дуже смачно!