Наукова робота зі студентами

88

Участь здобувачів кафедри в наукових конференціях та інших заходах

НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ І МАГІСТРАНТІВ ЗА ПІДСУМКАМИ НДР У 2023-2024 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ. Кам’янець-Подільський. 2024

  1. Харчові запаси як важливий елемент харчування українців. Денис АДАЖІЙ, студент 3 курсу природничо-економічного факультету. Науковий керівник: Таїсія ВЕСЕЛОВСЬКА, кандидат технічних наук
  2. Цифровізація у сфері туризму. Денис АДАЖІЙ, студент 3 курсу природничо-економічного факультету. Науковий керівник: Тетяна МАРУСЕЙ, кандидат економічних наук, доцент.
  3. Основні аспекти розвитку Інтернету речей. Олена БУЧИНСЬКА, студентка 1 курсу природничо-економічного факультету. Науковий керівник: Тетяна МАРУСЕЙ, кандидат економічних наук, доцент
  4. Храми Кам’янця-Подільського та їх роль у розвитку релігійного туризму Поділля. Роман ДУДЧЕНКО, студент 4 курсу природничо-економічного факультету. Науковий керівник: Андрій ХОПТЯР, кандидат історичних наук
  5. Різдвяні гастрономічні особливості Поділля. Ельвіра ЛЕБЕДЮК, студентка 3 курсу природничо-економічного факультету. Науковий керівник: Таїсія ВЕСЕЛОВСЬКА, кандидат технічних наук.
  6. Цифрова трансформація міжнародної туристичної індустрії. Ельвіра ЛЕБЕДЮК, студентка 3 курсу природничо-економічного факультету. Науковий керівник: Тетяна МАРУСЕЙ, кандидат економічних наук, доцент
  7. Вплив цифровізації туристичної інфраструктури на розвиток регіонального туризму. Катерина ОЛІЙНИК, студентка 4 курсу природничо-економічного факультету. Науковий керівник: Тетяна МАРУСЕЙ, кандидат економічних наук, доцент.

Вісімдесяті економіко-правові дискусіїСеріяСоціальні та гуманітарні наукиматеріали Міжнародної мультидисциплінарної наукової інтернет-конференції (м. ЛьвівУкраїна, м. ОполеПольща, 23-24 листопада 2023 р.) / редкол. : О. Патряк та ін. ГО “Наукова спільнота”, WSZIA w OpoluЛьвів : ФО-П Шпак В.Б. 199 с. ISSN 2522-963X. 200 с.

ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ КАМ’ЯНЦЯ-ПОДІЛЬСЬКОГО

НА ПОЧАТКУ ХХІ СТ. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ с.35-38

Хоптяр Андрій Юрійович, кандидат історичних наук,

старший викладач кафедри туризму та готельно

ресторанної справи Кам’янець-Подільського 

національного університету імені Івана Огієнка 

Ткач Діана Михайлівна, студентка ІІ курсу природничо

економічного факультету Кам’янець-Подільського 

національного університету імені Івана Огієнка 

Ковальчук Юрій Юрійович, студент ІІ курсу природничо

економічного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка

Збірник наукових праць студентів та магістрантів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. [Електронний ресурс]. Кам’янець-ПодільськийКам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2023. Вип. 17. 315 с.

Максим БОГУТСЬКИЙ. T1M22 Екологізація туристичного та готельного бізнесу.  C. 123-125

Катерина БУЧКОВСЬКА. T1M22 Гoтельний бізнес в Україні в умовах сьогодення  C. 130-132.

Крістіна Мещишина Т1М22 Сучасні системи та технології на туристичному ринку. C. 145-147.

Збірник наукових праць молодих вчених Кам’янець-Подільського національного універси тету імені Івана Огієнка [Електронний ресурс]. Кам’янець-ПодільськийКам’янець Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2023. Вип. 15. 360 с.

ПАМ’ЯТКИ ГОЛОКОСТУ В КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

ЯК ОБ’ЄКТИ МЕМОРІАЛЬНОГО ТУРИЗМУ с.232-236

Андрій ХОПТЯР,

кандидат історичних наук,

старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи,

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

ORCID 0000-0002-7870-5778

Максим БОГУЦЬКИЙ,

здобувач вищої освіти,Т1М22

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Костянтин СКОЦЕЛЯС,

здобувач вищої освіти, Т1М22

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Інноваційний потенціал сучасної науки: зб. наук. праць IV Всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф., (18 травня 2023 року. Кам’янець-Подільський). – Кам’янець-Подільський Заклад вищої освіти «Подільський державний університет», 2023. 324 с.

Ганна Іванюк GRS1B21 СУЧАСНИЙ РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ  с. 21-24.

Анна Суткевич grs1b20 УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ: СВІТОВИЙ ТА УКРАЇНСЬКИЙ ДОСВІД с. 49-52

КАТЕРИНА БУЧКОВСЬКА T1M22 ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО РИНКУ ПОСЛУГ С.72-75

АННА МІТУСОВА grs1b20

СУТНІСТЬ МАРКЕТИНГУ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ С. 99-102

НАТАЛІЯ ФУРТАК ОСОБЛИВОСТІ ОПЕРАТИВНОГО КОНТРОЛІНГУ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА grsb19 c. 106-110.

Збірник наукових праць студентів та магістрантів КамянецьПодільського національного університету імені Івана Огієнка[Електронний ресурс]. Кам’янець-ПодільськийКам’янець Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2022. Випуск 16. 138 с.

Богутський М. А. T1M22  Інформаційні системи управління туристичним бізнесом c. 4-6.

Завірюха Я. С. grs1b20 Особливості розвитку релігійного туризму в Україні с.8-10.

Зарайська А. В. t1b19. Етапи та методика розробки туристичних маршрутів C.10-11.

Калюжняк Р. О. T1m21 Розвиток інноваційних технологій в туристичній галузі. с. 11-12.

Литвинчук Д. В. T1m21. Інновації в туризмі: основні теоретичні аспекти.  С.12-13

Махун С. А. T1m21 Напрями розвитку інновацій в туризмі. С.14.-15.

Ширінова О. І. T1m21 Роль інновацій для розвитку туризму С. 23-24.

Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільстваМатеріали ІV Міжнародної наукової студентської 

конференції (м. Кам’янець-Подільський, 28-29 листопада 2022 р.). Кам’янець

Подільський, 2022. 514 с.

Максим Богуцький, T1M22 БЛОКЧЕЙН ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ ІНСТРУМЕНТ ТУРИЗМУ С. 61-66.

Максим Боршуляк, grs1b20  ЦИФРОВІЗАЦІЯ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ЕКОНОМІКУ УКРАЇНИ  с. 70-73

Катерина Бучковська, T1M22 ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ с.74-77

Віталія Григоришена, T1b19 ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ДІЯЛЬНІСТЬ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ

Анастасія Зарайська, T1b19 ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ с. 89-92

Роман Калюжняк,  T1m21 СУЧАСНІ ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИСТИЧНІЙ ГАЛУЗІ с. 97-100

Марія Ковальова, T1m22  DIGITAL-МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ с. 104-107.

Владислав Кутвіцький, grs1b20 ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЦИФРОВОЇ ЕКОНОМІКИ с. 110-113.

Анна Мітусова, grs1b20 СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ. С. 121-124.

Аріана Руснак,  T1b19 СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ с. 131-134.

ПРОГРАМА НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ СТУДЕНТІВ І МАГІСТРАНТІВ

ЗА ПІДСУМКАМИ НДР У 2020-2021 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

Кам’янець-Подільський 2021

  1. Інформаційнісистемиуправління туристичним бізнесом.

Богутський М. А., t1b18 студент 4 курсу природничо-економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Автоматизаціяофісутуристичного підприємства.

Бучковська К. Ф., t1b18 студентка 4 курсу природничо-економічного

факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Програмнезабезпеченнятуристичної фірми.

Ковальова М. О., t1b18 студентка 4 курсу природничо-економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Сучаснеінформаційно-ресурснезабезпечення фахівців туристичної галузі.

Козак Б. Р., t1b18 студент 4 курсу природничо-економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Сучасніінформаційнісистеми і технології в туризмі.

Комарніцький М. А., t1b18 студент 4 курсу природничо-економічного

факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Аналізсучасного стану інформаційнихтехнологій та систем в індустрії туризму.

Скоцеляс К. О., t1b18 студент 4 курсу природничо-економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Зелений туризм як напрямінноваційногорозвитку.

Пасько О. А., т1м20 магістрантка 2 курсу природничо-економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Сучаснінапрямивикористання просторових ресурсів виробничих і торгівельних

приміщень закладів ресторанного господарства.

Поліщук Я. В., GRS1M20 магістрантка 2 курсу природничо-економічного факультету.

Науковий керівник: Веселовська Т. Є., кандидат технічних наук.

  1. Особливостірозвиткуготельно-ресторанного господарства.

Покорний М. А., GRS1M20 магістрант 2 курсу природничо-економічного факультету Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

  1. Релігійніцентриіудаїзму. Т1B20 Олійник К. В., студентка 2 курсу природничо-економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

  1. Загальнідані про християнство та йогоосновні напрями.

Руснак А. В., Т1B19  студентка 3 курсу природничо-економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

  1. Особливостірозвиткурелігійного туризму в Україні.

Завірюха Я. С., GRS1-В20  студентка 2 курсу природничо-економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

  1. Релігійніцентри буддизму.

Григоришена В. І., GRS1-В20 студентка 3 курсу природничо-економічного

факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

  1. Етапи та методика розробкитуристичнихмаршрутів.

Зарайська А. В., Т1B19 студентка 3 курсу природничо-економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

Збірник матеріалів за результатами VІIІ науково-практичної конфе

ренції студентів та молодих вчених «Сталий розвиток України: проблеми і перспективи». Електронне наукове видання / [редкол.: І. В. Ящишина (гол. редкол., наук. ред.)]. – Кам’янець-Подільський : Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020. – 227 с.

Пасько О. Т1B16 Туризм як чинник збереження національної держави в умовах глобалізації. С. 12-17.

Марущак  М. т1В17 Моніторинг застосування менеджменту в туристичній індустрії Хмельницької області  с. 30-36

Стандрійчук І. T1B16 Роль виставкового маркетингу в туризмі . c. 47-51

Богутський М.t1b18 Країнознавчі аспекти ділового туризму c. 72-56.

Бучковська К. t1b18 Зарубіжний досвід розвитку ділового туризму. С. 76-81

Дяконюк М. T1B16 Гарячі тури в туризмі с. 81-84

Кавунець А t1b17 Органзація домашнього самодіяльного дозвілля c. 84-90

Ковальова М. t1b18 Особливості організації та проведення наукових ділових заходів c.90-94.

Козак Б. t1b18  Історія і сучасні тенденції ділового туризму. C.94-98

Конторіз А. T1B16 Сучасні тенденції розвитку медичного туризму в Україні  c. 106-109.

Костинюк А. T1b18 Діловий туризм в Україні: основні проблеми розвитку та шляхи їхнього вирішення. C. 103-107.

Конторіз А. t1b16 Туристичний імідж Львівщини. C.98-103

Луцков Ю. t1b16 Сучасні аспекти гостинності в Україні. C.109-113

Мазій К. t1b18 Досвід організації світового ділового туризму. C. 113-118.

Марійчик М. t1b18Сучасна класифікація ділового туризму. C. 118-122.

Марущак М.t1b17 Буддизм як феномен релігійного туризму. C. 122-127

Махун С. t1b17 Розвиток релігійного туризму в Україні. C.127-131

Нікіфорова К. ??? Розвиток сфери гостинностів європейських країнах у ХХІ ст. C.131-134.

Пасько О. Т1B16 Тенденції розміщення туристів в регіонах України C. 134-138.

Родимюк Т. Т1B17 Стан розвитку туристичної галузі у Вінницькій області. C. 138-147

Скоцеляс К. t1b18 Діловий туризм в Україні: стан і проблеми розвитку C. 147-152

Смоляк А. Т1B16 Тенденції розвитку туристичного ринку України. C.152-156

Сорока І. t1b18 Значення MICE-туризму та перспективи його розвитку  C. 156-160

Стандрійчук І. T1B16 Вплив туристичної інфраструктури на довкілля C. 160-164

Збірник матеріалів за результатами VІIІ науково-практичної конференції студентів та молодих вчених «Сталий розвиток України: проблеми і перспективи». Електронне наукове видання / [редкол.: І. В. Ящишина (гол. редкол., наук. ред.)]. – Кам’янець-Подільський : Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020. – 227 с.

  1. Марущак М. Моніторинг застосування менеджменту в туристичній індустрії Хмельницької області
  2. Стандрійчук І. Роль виставкового маркетингу в туризмі
  3. Богутський М. Країнознавчі аспекти ділового туризму
  4. Бучковська К. Зарубіжний досвід розвитку ділового туризму
  5. Дяконюк М. Гарячі тури в туризмі
  6. Кавунець А. Організація домашнього самодіяльного дозвілля
  7. Ковальова М. Особливості організації та проведення наукових ділових заходів
  8. Козак Б. Історія і сучасні тенденції ділового туризму
  9. Конторіз А. Сучасні тенденції розвитку медичного туризму в Україні
  10. Костинюк А. Діловий туризм в Україні: основні проблеми розвитку та шляхи їхнього вирішення
  11. Конторіз А. Туристичний імідж Львівщини
  12. Луцков Ю. Сучасні аспекти гостинності в Україні
  13. Мазій К. Досвід організації світового ділового туризму
  14. Марійчик М. Сучасна класифікація ділового туризму
  15. Марущак М. Буддизм як феномен релігійного туризму
  16. Махун С. Розвиток релігійного туризму в Україні
  17. Нікіфорова К. Розвиток сфери гостинності в європейських країнах у ХХІ ст.
  18. Пасько О. Тенденції розміщення туристів в регіонах України
  19. Родимюк Т. Стан розвитку туристичної галузі у Вінницькій області
  20. Скоцеляс К. Діловий туризм в Україні: стан і проблеми розвитку
  21. Смоляк А. Тенденції розвитку туристичного ринку України
  22. Сорока І. Значення MICE-туризму та перспективи його розвитку
  23. Стандрійчук І. Вплив туристичної інфраструктури на довкілля
  24. Пасько О. Туризм як чинник збереження національної держави в умовах глобалізації
  1. Наукова конференція студентів і магістрантів за підсумками НДР у 2019-2020 навчальному році (23-24 вересня, КПНУ).

Підсекція Туризму

(аудиторія 203 економічного факультету)

Керівник: Баженова С. Е., доктор історичних наук, професор

Секретар: Пасько О. А., магістрантка 1 курсу економічного факультету

  1. Туризм як чинник збереження національної держави в умовах глобалізації.

Пасько О. А., магістрантка 1 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Баженова С. Е., доктор історичних наук, професор.

  1. Дослідження ринку функціональних напоїв з використанням дикоросів.

Петрук В., студент 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Веселовська Т. Є., кандидат технічних наук.

  1. Особливості надання послуг харчування у шкільних турах.

Рудзік Л.  М., магістрантка 2 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Веселовська Т. Є., кандидат технічних наук.

  1. Вегетаріанство – виклик кулінарному мистецтву.

Шерстюченко В., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Веселовська Т. Є., кандидат технічних наук.

5. Країнознавчі аспекти ділового туризму.

Богутський М. А., студент 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

6. Зарубіжний досвід розвитку ділового туризму.

Бучковська К. Ф., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

7. Особливості організації та проведення наукових ділових заходів.

Ковальова М. О., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

8. Історія та сучасні тенденції ділового туризму.

Козак Б. Р., студент 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

9. Діловий туризм в Україні: основні проблеми розвитку та шляхи їхнього вирішення.

Костинюк  А. В., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Досвід організації світового ділового туризму.

Мазій К. О., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Сучасна класифікація ділового туризму.

Марійчик М. В., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Значення MICE-туризму та перспективи його розвитку.

Сорока І. В., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Діловий туризм в Україні: стан і проблеми розвитку.

Скоцеляс К. О., студент 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Марусей Т. В., кандидат економічних наук, доцент.

  1. Тенденції розміщення туристів в регіонах України.

Пасько О. А., магістрантка 1 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

  1. Роль виставкового маркетингу в туризмі.

Стандрійчук І. С., магістрантка 1 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

  1. Туристичний імідж Львівщини.

Конторіз А. В., студентка 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

  1. Гарячі тури в туризмі.

Дяконюк М. Ю., студентка 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

  1. Сучасні тенденції розвитку медичного туризму в Україні.

Конторіз А. В., студентка 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

  1. Сучасні аспекти гостинності в Україні.

Луцков Ю. Ю., магістрантка 2 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

  1. Буддизм як феномен релігійного туризму.

Марущак М. В., студентка 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівникОпря Б. О., кандидат історичних наук.

Підсекція Готельно-ресторанної справи

(аудиторія 203 економічного факультету)

Керівник: Олійник О.С., кандидат економічних наук

Секретар: Кавунець А.В., студентка 4 курсу економічного факультету

 

1. Розвиток релігійного туризму в Україні.

Махун С. А., студент 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

2. Розвиток сфери гостинності в європейських країнах в ХХІ ст.

Нікіфорова К. Л., студентка 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

3. Тенденції розвитку туристичного ринку України.

Смоляк А. М., магістрант 1 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

4. Вплив туристичної інфраструктури на довкілля.

Стандрійчук І. С., магістрантка 1 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

5. Особливості управління персоналом в готельно-ресторанному бізнесі.

Шкоропата Р. В., магістрант 2 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Опря Б. О., кандидат історичних наук.

6. Туристичні місця Поділля – Бакота: історичний аспект.

Марійчик М. В., студентка 3 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Хоптяр А. Ю., кандидат історичних наук.

7. Сучасні реалії та перспективи розвитку малих підприємств в готельно-ресторанному бізнесі.

 Ігнатюк Д., студентка 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

8. Способи вирішення проблеми споживчого вибору та максимізації корисності.

Соловйов М., студент 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

9. Оцінка ефективності реклами в туризмі.

 Кавунець А., студентка 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

10. Вибір засобів розповсюдження реклами.

  Махун С., студент 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

11. Податкова система України: особливості та тенденції.

  Дзекар Т., студентка 4 курсу економічного факультету.

Науковий керівник: Олійник О. С., кандидат економічних наук.

РАДА СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ТОВАРИСТВА

економічного факультету

на 2019 – 2020 н.р.

  1. Кріль Оксана Василівна (PTB1-B16) – голова Ради СНТ – координація науково-дослідної роботи студентів та підготовка звітної документації щодо роботи СНТ;
  2. Кицанюк Юлія Станіславівна (Ep1-B16) – інформування студентів про можливість участі у всеукраїнських та міжнародних наукових студентських конференціях, семінарах, конкурсах студентських робіт, олімпіадах;
  3. Петришина Оксана Вікторівна (GRS1-B14) – інформування студентів про проведення програм наукового обміну студентів та можливості отримання наукових грантів;
  4. Янчишина Тетяна Олександрівна (Ep1-B17) – допомога у проведені студентських олімпіад, творчих завдань, наукових конференцій та круглих столів;
  5. Родимюк Тетяна Юріївна (Т1-В16) – моніторинг програм міжвузівської взаємодії щодо наукової роботи студентів;
  6. Конторіз Анастасія Валеріївна (Т1-В16) – допомога у підготовці випуску студентських наукових видань;
  7. Маковська Тетяна Петрівна (Mg1-B16) – контроль за участю членів СНТ у засіданнях та зборах Ради;
  8. Беньковська Дарія Олександрівна (Ep1-B17) – підготовка пропозицій щодо вдосконалення діяльності СНТ факультету.

2018-2019 н.р.

Статті студентів

Л.О.Матвейчук, доктор наук з державного управління, кандидат економічних наук, професор кафедри зазначила, що під її керівництвом підготували статті такі студенти:

1. «Інноваційний менеджмент в туризмі»

Кукурудза Д.В., студент І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  Т1-М18 групи.

 2. «Механізми державного регулювання розвитку туристичної галузі»

Гуцол Я.М., студентка І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  Т1-М18 групи.

3. «Іміджевий  потенціал туризму в Хмельницькій області»

Довідна Д.В., студентка І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  Т1-М18 групи.

 4. «Зарубіжний досвід розвитку сільського зеленого туризму»

Кукурудза О.В., студентка І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  GRS1-М18 групи.

5. «Стратегії розвитку готельних мереж в умовах глобалізації»

Плахтій Є.В., студент І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  GRS1-М18 групи.

6. «Інноваційні технології в закладах сфери харчування»

Петик А.В., студентка І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  GRS1-М18 групи.

Доцент кафедри Опря Б.О., яка зазначила, що під її керівництвом підготували статті такі студенти:

  1. «Головні аспекти туристського страхування»

Бойко О.І, студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Сучасні тенденції гостинності в Україні»

Геращенко А. О., студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Особливості організації туристичних подорожей для людей з обмеженими фізичними можливостями»

Голуб Б.В.,  студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Концептуальна модель ресурсу для організації туристичних подорожей»

Дяконюк М.Ю, студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Філософія гостинності в українському просторі туризму»

Загребельна Н. В., студентка 3 курсу економічного факульт, T1–B16 групи

  1. «Історичний аспект розвитку готельної справи в Камянець-Подільському в ХVIXIX ст.»

Колбут Я.В.,студентка 4 курсу економічного факультету, T1–B15 групи

  1. «Проблеми та перспективи розвитку хостелів в Україні»

Маслюк О.І. студентка 3 курсу економічного факультету GRS1–B16

  1. «Сучасні тенденції розвитку сфери гостинності в Європейських країнах»

Нікіфорова К.Л. студентка 3 курсу економічного факультету GRS1–B16

  1. «Екстремальний туризм на Поділлі: розвиток спелеотуризму»

Пасько О.А., студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Великі готельні ланцюги та їх вплив на розвиток готельного господарства»

Поліщук Я.В.  студентка 3 курсу економічного факультету GRS1–B16

  1. «Туризм та його влив на розвиток культури України»

Стандрійчук І.С студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

 

Під керівництвом к.т.н., доцента кафедри  Веселовської Т. Є. підготували статті такі студенти:

  1. «Втрачена українська кухня»

Радіонова Ю.В., студентка 1 курсу,  GRS1-B18 групи.

  1. «Вплив єврейської кухні на формування подільської кухні»

Паталашко Ю., Маринович І., студентки 2 курсу економічного факультету,  GRS1-B17 групи.

  1. «Дослідження історії філософської кухні Рівненщини»

Пасько О.А., студентка 3 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.

  1. «Географічні аспекти розвитку індустрії гостинності на Поділлі»

Загребельна Н.П., студентка 3 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.

  1. «Розвиток індустрії гостинності (історичні аспекти)»

Петрович О.В., студентка 3 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.

  1. «Феномен української кухні – взаємовпливи та традиції»

Конторіз А., студентка 3 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.

  1. «База етнічної кулінарії »

Вдовіченко І.В., студентка курсу економічного факультету,  GRS1-В17 групи.

  1. «Сало – основний продукт української кухні»

Петрук В.О., студент 1 курсу економічного факультету,  GRS1-B18 групи.

Науковий керівник – Хоптяр А.Ю., кандидат історичних наук,  асистент

  1. «Сакральні споруди Кам’янця-Подільського, як складова туристичного маршруту міста»

Шірінова О.І., студентка 2 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.