Анотації навчальних дисциплін вільного вибору студентаАнтропологія Барна справа Гастрономічний туризм Географія туризму: туристичне країнознавство Етика бізнесу Етнокультурологія Зелений туризм Іміджеологія в ГРС Іміджеологія в туризмі Інноваційні технології в туризмі Кулінарний етикет Культура сфери обслуговування Культура сфери обслуговування Курортне обслуговування Оборонне зодчество Організація підприємницької діяльності в туризмі Основи екскурсознавства Основи специфіки розвитку Основи споживчих знань Рекреологія Релігійний туризм Ресторанний сервіс Сертифікація і стандартизація продукції Спортивний туризм Технологія туристичної діяльності Туристичні ресурси України Туроперейтинг Українська етнологія