Наукова робота зі студентами

РАДА СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ТОВАРИСТВА

економічного факультету

на 2019 – 2020 н.р.

  1. Кріль Оксана Василівна (PTB1-B16) – голова Ради СНТ – координація науково-дослідної роботи студентів та підготовка звітної документації щодо роботи СНТ;
  2. Кицанюк Юлія Станіславівна (Ep1-B16) – інформування студентів про можливість участі у всеукраїнських та міжнародних наукових студентських конференціях, семінарах, конкурсах студентських робіт, олімпіадах;
  3. Петришина Оксана Вікторівна (GRS1-B14) – інформування студентів про проведення програм наукового обміну студентів та можливості отримання наукових грантів;
  4. Янчишина Тетяна Олександрівна (Ep1-B17) – допомога у проведені студентських олімпіад, творчих завдань, наукових конференцій та круглих столів;
  5. Родимюк Тетяна Юріївна (Т1-В16) – моніторинг програм міжвузівської взаємодії щодо наукової роботи студентів;
  6. Конторіз Анастасія Валеріївна (Т1-В16) – допомога у підготовці випуску студентських наукових видань;
  7. Маковська Тетяна Петрівна (Mg1-B16) – контроль за участю членів СНТ у засіданнях та зборах Ради;
  8. Беньковська Дарія Олександрівна (Ep1-B17) – підготовка пропозицій щодо вдосконалення діяльності СНТ факультету.

 

2018-2019 н.р.

Статті студентів

Л.О.Матвейчук, доктор наук з державного управління, кандидат економічних наук, професор кафедри зазначила, що під її керівництвом підготували статті такі студенти:

1. «Інноваційний менеджмент в туризмі»

 Кукурудза Д.В., студент І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  Т1-М18 групи.

 2. «Механізми державного регулювання розвитку туристичної галузі»

Гуцол Я.М., студентка І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  Т1-М18 групи.

3. «Іміджевий  потенціал туризму в Хмельницькій області»

Довідна Д.В., студентка І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  Т1-М18 групи.

 4. «Зарубіжний досвід розвитку сільського зеленого туризму»

Кукурудза О.В., студентка І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  GRS1-М18 групи.

5. «Стратегії розвитку готельних мереж в умовах глобалізації»

Плахтій Є.В., студент І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  GRS1-М18 групи.

6. «Інноваційні технології в закладах сфери харчування»

Петик А.В., студентка І курсу ОС «магістр» економічного факультету,  GRS1-М18 групи.

 

Доцент кафедри Опря Б.О., яка зазначила, що під її керівництвом підготували статті такі студенти:

  1. «Головні аспекти туристського страхування»

Бойко О.І, студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Сучасні тенденції гостинності в Україні»

Геращенко А. О., студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Особливості організації туристичних подорожей для людей з обмеженими фізичними можливостями»

Голуб Б.В.,  студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Концептуальна модель ресурсу для організації туристичних подорожей»

Дяконюк М.Ю, студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Філософія гостинності в українському просторі туризму»

Загребельна Н. В., студентка 3 курсу економічного факульт, T1–B16 групи

  1. «Історичний аспект розвитку готельної справи в Камянець-Подільському в ХVIXIX ст.»

Колбут Я.В.,студентка 4 курсу економічного факультету, T1–B15 групи

  1. «Проблеми та перспективи розвитку хостелів в Україні»

Маслюк О.І. студентка 3 курсу економічного факультету GRS1–B16

  1. «Сучасні тенденції розвитку сфери гостинності в Європейських країнах»

Нікіфорова К.Л. студентка 3 курсу економічного факультету GRS1–B16

  1. «Екстремальний туризм на Поділлі: розвиток спелеотуризму»

Пасько О.А., студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

  1. «Великі готельні ланцюги та їх вплив на розвиток готельного господарства»

Поліщук Я.В.  студентка 3 курсу економічного факультету GRS1–B16

  1. «Туризм та його влив на розвиток культури України»

Стандрійчук І.С студентка 3 курсу економічного факультету, T1–B16 групи

 

Під керівництвом к.т.н., доцента кафедри  Веселовської Т. Є. підготували статті такі студенти:

  1. «Втрачена українська кухня»

Радіонова Ю.В., студентка 1 курсу,  GRS1-B18 групи.

  1. «Вплив єврейської кухні на формування подільської кухні»

Паталашко Ю., Маринович І., студентки 2 курсу економічного факультету,  GRS1-B17 групи.

  1. «Дослідження історії філософської кухні Рівненщини»

Пасько О.А., студентка 3 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.

  1. «Географічні аспекти розвитку індустрії гостинності на Поділлі»

Загребельна Н.П., студентка 3 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.

  1. «Розвиток індустрії гостинності (історичні аспекти)»

Петрович О.В., студентка 3 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.

  1. «Феномен української кухні – взаємовпливи та традиції»

Конторіз А., студентка 3 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.

  1. «База етнічної кулінарії »

Вдовіченко І.В., студентка курсу економічного факультету,  GRS1-В17 групи.

  1. «Сало – основний продукт української кухні»

Петрук В.О., студент 1 курсу економічного факультету,  GRS1-B18 групи.

 

Науковий керівник – Хоптяр А.Ю., кандидат історичних наук,  асистент

  1. «Сакральні споруди Кам’янця-Подільського, як складова туристичного маршруту міста»

Шірінова О.І., студентка 2 курсу економічного факультету,  Т1-B16 групи.