Новини

Практико-орієнтований підхід у підготовці фахівців туристичної індустрії

Одним із основних принципів, що які визначають закономірності підготовки фахівців є практико-орієнтований. Питанню формування практичних навиків майбутніх фахівців індустрії туризму приділяється особлива увага на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи. 
Черговий захід – практикум відбувся у туристичній агенції «Квитки у літо». Керівниця закладу, кандидат економічних наук, доцент Наталія Славіна розповіла про діяльність турагенції, розкрила: широкий спектр послуг, включаючи підбір турів у будь-який куток світу; процедури страхування та бронювання квитків; візову підтримку; а також відзначила, що пріоритетним завданням туристичної агенції є організація якісного і незабутнього відпочинку. Менеджери турагенції – це команда професіоналів та однодумців, які надають грамотну консультацію, допомагають якнайкраще організувати та спланувати відпустку і серед них наші випускники Ростислів Кінзер та Анна Костинюк.
В процесі спілкування присутні студенти ознайомились з нормативними документами та правилами їх заповнення, отримали практичні рекомендації щодо формування фахових компетентностей працівнивка туристичної агенції. В перспективі заплановано організувати демо-версію цифрових комунікацій турагенції «Квитки у літо» із туристичними операторами, комп’ютерними системами резервування (бронювання) на міжнародному ринку туризму.
Коментарі Вимкнено до Практико-орієнтований підхід у підготовці фахівців туристичної індустрії