Новини

Теоретико-прикладні аспекти проєктного менеджменту від бізнес-тренера Твердислава Філатова в межах проєкту «Сприяння економічному розвитку в Кам’янець-Подільській громаді»

Теоретико-прикладні аспекти проєктного менеджменту від бізнес-тренера Твердислава Філатова в межах проєкту «Сприяння економічному розвитку в Кам’янець-Подільській громаді»

27-28 січня в межах проєкту «Сприяння економічному розвитку в Кам’янець-Подільській громаді», що фінансується за кошти Європейського Союзу та програми «Мери за економічне зростання»,  яка реалізовується Центром «ЕЙДОС» у співпраці з Кам’янець-Подільською міською радою, відбувся тренінг на тему: «Як стати успішним менеджером та творити історію міста?».

У заході взяли участь здобувачі вищої освіти й науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи К-ПНУ.Кандидат технічних наук, СЕО стартапу Vacuum Gravity Energy, бізнес-тренер Твердислав Філатов для знайомства між учасниками застосував  практики нетворкінгу. Під час тренінгу поспілкувалися про формування комунікаційних навичок. Також учасники дізнались про основи управління проєктами та успішні кейси їх реалізації,  отримали  практичні поради з презентації ідеї проєкту.

У лютому, в межах  проєкту «Друкарня змін», який є одним із напрямів реалізації стратегії «Сприяння економічному зростанню в Кам’янець-Подільській громаді», який впроваджують міська рада і Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» за підтримки Європейського Союзу, відбудеться відбірковий конкурс на безкоштовне навчання в «Школі проєктних менеджерів» із поглибленим вивченням бізнес англійської і практичною участю в реальних проєктах.

Людмила Матвейчук,
професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Коментарі Вимкнено до Теоретико-прикладні аспекти проєктного менеджменту від бізнес-тренера Твердислава Філатова в межах проєкту «Сприяння економічному розвитку в Кам’янець-Подільській громаді»