Новини

ДЕНЬ ТУРИЗМУ

27 вересня 2019 року увесь світ та Україна відзначали Всесвітній день Туризму. У Кам’янці-Подільському як туристичному центрі проводився цілий ряд заходів приурочених до Всесвітнього дня туризму. Відбулись наступні заходи: конкурс «Кращий сувенір Кам’янця-Подільського»; чемпіонат України з повітроплавання; безкоштовна історична екскурсія «Кам’янець-столиця УНР»; безкоштовна спортивна екскурсія «Під мостами Кам’янця»; безкоштовний аква-тур «Сплав по Смотричу»; панельна дискусія «Кам’янець туристичний 2019: досягнення та невикористані резерви» тощо.

Долучилися до святкування Всесвітнього дня туризму і студенти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, економічного факультету, напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа». 27 вересня на економічному факультеті був організований святковий пікнік. Викладачі та студенти мали можливість насолодитися чудовим сонячним днем, гарним спілкуванням та смачними стравами. Головною стравою була рибна юшка, котру готували на багатті.

Дозвольте висловити щиру вдячність усім викладачам та студентам , хто долучився до організації та проведення Дня Туризму та привітати усіх з цим святом. Нехай все буде ТУРИЗМ!

Підготувала: Богдана Опря, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.