Освітні компоненти вільного вибору здобувачів
Силабуси
(на 2025-2026 навчальний рік, бакалаврат)
Барна справа та організація роботи сомельє
Гігієна і санітарія в галузі “Сфера обслуговування”
Організація музейної та виставкової роботи
Організація української гостинності
Рекламна діяльність підприємств туризму та гостинності
Релігійний туризм та культурні інтеграції в глобалізованому світі
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму
Тренінг-курс “Soft-skills в сфері гостинності”
Силабуси
(на 2025-2026 навчальний рік, магістратура)
Економічна безпека туристичного бізнесу
Туристичний брендинг та іміджмейкерство
Силабуси
(на 2024-2025 навчальний рік, бакалаврат)
Тренінг партнерства і лідерства
MICE-туризм та бізнес-комунікації
Організація діяльності санаторно-курортних закладів
Стратегія розвитку підприємств готельного та ресторанного господарства
Організація діяльності санаторно-курортних закладів
Стратегія розвитку підприємств готельного та ресторанного господарства
Робочі програми
(на 2024-2025 навчальний рік, бакалаврат)
MICE-туризм та бізнес-комунікації
Організація діяльності санаторно-курортних закладів
Стратегія розвитку підприємств готельного та ресторанного господарства
Силабуси
(на 2024-2025 навчальний рік, магістратура)
Ділові комунікації та протокольні заходи в сфері гостинності
Організація музейної та виставкової справи
Тренінг-курс «Soft-skills в сфері гостинності»
Туристична політика зарубіжних країн