Освітні компоненти вільного вибору здобувачів

Силабуси

(на 2025-2026 навчальний рік, бакалаврат)

Барна справа та організація роботи сомельє

Гігієна і санітарія в галузі “Сфера обслуговування”

Інфраструктура туризму

Організація музейної та виставкової роботи

Організація української гостинності

Рекламна діяльність підприємств туризму та гостинності

Релігійний туризм та культурні інтеграції в глобалізованому світі

Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму

Тренінг-курс “Soft-skills в сфері гостинності”

Туристичні організації світу

Wellness-туризм

Силабуси

(на 2025-2026 навчальний рік, магістратура)

Економічна безпека туристичного бізнесу

Туристичний брендинг та іміджмейкерство

 

Силабуси

(на 2024-2025 навчальний рік, бакалаврат)

Тренінг партнерства і лідерства

MICE-туризм та бізнес-комунікації

Основи  курортології

Організація діяльності санаторно-курортних закладів

Стратегія розвитку підприємств готельного та ресторанного господарства

Інфраструктура туризму

Організація діяльності санаторно-курортних закладів

Стратегія розвитку підприємств готельного та ресторанного господарства

 

Робочі програми

(на 2024-2025 навчальний рік, бакалаврат)

MICE-туризм та бізнес-комунікації

Інфраструктура туризму

Організація діяльності санаторно-курортних закладів

Стратегія розвитку підприємств готельного та ресторанного господарства

Основи курортології

 

Силабуси

(на 2024-2025 навчальний рік, магістратура)

Ділові комунікації та протокольні заходи в сфері гостинності

Організація музейної та виставкової справи

Тренінг-курс «Soft-skills в сфері гостинності»

Туристична політика зарубіжних країн

Управління ризиками в туристично-рекреаційній діяльності

Цифрова взаємодія бізнесу з публічними органами влади